"Moda se schimbă de la an la an, iar regula aceasta se aplică în toate domeniile, cu atât mai mult pe segementul nunților. Trendurile în materie de rochii, coafuri și organizare de eveniment sunt cu totul extravagante anul acesta. Nunta trebuie să fie altfel decât orice petrecere, iar primul pas este să dureze ca-n basme: 3 zile și 3 nopți", a transmis Cristina Dorobanțu.

Nunțile moderne durează 3 zile și 3 nopți

O nuntă perfectă începe cu rochia potrivită! Iar noile tendințe arată că mireasa anului 2024 este una care nu respectă tiparele și știe cum să iasă în evidentă.

"Nu se mai poartă neaparat o volumetrie ieșită din comun. Nu mai avem mireasa aceea clasică, prințesă în prim plan", a declarat Andreea Marcuta, designer vestimentar.

O ținută atipică are nevoie de un machiaj pe măsură. Însă, atenție: pe măsura celei care îl poartă, căci aici există o regulă clară: mireasa nu trebuie să facă experimente pe fața ei, chiar în ziua nunții.

"Se poartă absolut tot ceea ce ne face să ne simțim bine în pielea noastră, pentru că nunta nu este momentul să încercăm nici ceva foarte extravagant", a declarat Dana Petrina, make-up artist.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În schimb, are mână liberă la coafuri.

"Pentru anul ăsta observăm coafurile de tip Kim Kardashian, dacă vrem să mergem pe un up style și mergem pe pony tail, fie că sunt la baza gâtului, la baza cefei sau în partea de sus de tip Barbie. Și atunci pony tail putem să lasăm ori pe drept, ori waves cu elemente retro", a declarat Adrian Pejovshi, hairstylist.



Iar dacă în sezoanele trecute, locul în care se desfășura evenimentul era ales după buget, anul acesta se fac investiții serioase pentru ca locația să fie pe măsura pretențiilor. Totul trebuie decorat cu atenție, însă nu neapărat în mod extravagant. Ba chiar, anul acesta, elementele de decor uzuale sunt la mare căutare, însă diferența este dată de modul în care sunt puse în aranjament.

"Anul acesta am hotărât să venim cu niște trenduri, florile să fie dintr-un singur sortiment, spre exemplu în spate avem o floare pe care mulți ar trata-o ca pe o floare simplă, mini gerbera, dar pusă în valoare de niște dimensiuni speciale supradimensionate, să nu fie ieșite din buget, dar să obținem maximum cu flori la care nu te-ai gândi", a declarat Nicu Bocancea, florist.

Dar poate una dintre cele mai importante schimbări ale acestui an consta în durata evenimentului. Dacă va gândiți că mergeți la o nuntă de la care să plecați spre dimineață, vă înșelați amarnic. Luați-vă schimburi, căci petrecerea durează ca-n basme.

"Anul acesta avem multe nunți care încep de vineri și se termină duminică, deci vorbim de wedding weekends, în special pentru mulți dintre mirii mei care stau în afara României, pentru că ei când vin preferă să înceapă petrecerea încă de vineri cu o seară românească", a declarat Ivona Nenu, organizator evenimente.

Pentru că sezonul vara-toamnă este foarte aglomerat în evenimente, organizatorii îi sfătuiesc pe cei care vor ceva cu totul deosebit, să se decidă cu un an înaintea momentului, astfel încât să fie siguri au parte de toate facilitățile pe care și le doresc.

Citește și: VIDEO- Cum ne organizăm nunta? Sfaturi prețioase oferite Ivona Nenu, wedding planner cu experiență

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: