"După două zile pline de neliniște și speranțe, prietenii și familia unei tinere de 26 de ani din Cluj au primit o veste tragică. O întreagă comunitate s-a mobilizat în cadrul operațiunilor de căutare, dar femeia a fost găsită fără suflare. Se pare că tânăra suferea de depresie. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Final tragic după căutări disperate

Sorina a plecat cu trenul din Cluj-Napoca marți, la ora 12. A coborât în halta Gârbău după un drum de aproximativ 50 de minute. Trei persoane au văzut-o pe un câmp, în apropiere. Și telefonul fetei a fost reperat în zona respectivă, un loc în care nu avea cunoștințe sau rude.

Apropiații s-au mobilizat rapid când au văzut că nu mai răspunde la apeluri.

"Aici e detectat încă semnalul telefonului. Telefonul încă sună. Eu o sun cam din oră în oră, nu las mult, ca să nu-i descarc telefonul. Mai sus i-am găsit o urmă de bocanc care sută la sută e a ei", a spus tatăl Sorinei.

Polițiștii, voluntarii și cunoscuții s-au unit pentru a da de urma Sorinei. Aceste imagini sunt surprinse când ce implicați încă sperau să o găsească pe fată. Însă după ore întregi de căutări, trupul tinerei a fost găsit fără suflare.

Polițiștii iau în calcul, în acest moment, o posibilă sinucidere. Sunt analizate toate probele adunate, dar varianta unui atac pare exclusă. Ultimele două apeluri din telefonul fetei erau către șefi. Tânăra a cerut o zi liberă înainte să dispară.

"Pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, polițiștii fac cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă. În plus, se va efectua expertiza medico-legală", a declarat Iulian Timșa, IPJ Cluj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Apropiații vorbesc de o posibilă depresie.

"- Era supărată în ultima perioadă?
- Probleme... din categoria depresiilor. Dar fără alte probleme, fără să aibă acasă certuri cu logodnicul sau cu mine. Se plângea în ultima perioadă de oboseală și de o stare așa", de neîmpăcare.

Cei de la asociația română de psihiatrie spun că 5 la sută din populația României suferă de depresie.

"Persoanele care trec prin așa ceva gândesc foarte negativ, trăiesc foarte mult în trecut sunt total iraționale și atunci rămân în rolul de victimă, conștinet sau inconștient. Inconștient de cele mai multe ori. Și atunci este nevoie de tratament psihiatric", a declarat Cecilia Ardusătan, psiholog.

Semnalele depresiei nu trebuie ignorate, spun psihologii. Cei care ajung în această situație au nevoie de suportul familiei dar și de ajutor specializat.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Imagini șoc cu Sorina, surprinse cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor! Cum s-a pregătit pentru a-și duce la capăt planul dramatic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: