Marcel Ciolacu, premierul României, a adresat cuvinte grele celor care susțin că pensiile nu trebuie mărite. Acesta i-a considerat pe oamenii care sunt de părere că nu este bine ca pensiile să crească, niște ”măgari”.

Declarație controversată a premierului:  "Sunt niște <<măgari>>” 

Marcel Ciolacu a anunțat, în repetate rânduri, că mărirea pensiilor este prioritară. Pentru a reuși să realizeze acest demers, premierul a declarat că în anul 2024, pensiile vor fi mărite de două ori.

Se pare că decizia de a mări pensiile nu este pe placul tuturor. Unii oameni nu consideră necesară creșterea pensiilor, iar părerea acestora se pare că l-a deranjat pe premierul României.

Marcel Ciolacu a părut foarte deranjat de cei care cred că pensionarii ar trebui să se mulțumescă cu cât au deja. Într-o postare pe contul său de Facebook, Marcel Ciolacu s-a adresat celor care nu îi împărtășesc opiniile. Premierul României consideră că cei care nu acceptă mărirea pensiilor sunt niște ”măgari”.

Citește și: Cum se modifică impozitele pe pensii. Care sunt pensiile care ar putea scădea din 2025

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Pensiile vor crește de două ori în acest an! Cei care spun continuu că NU e bine să facem asta sunt doar niște ”măgari”, fără dram de respect pentru cei care au construit România! Față de părinții și bunicii noștri. Pensionarii sunt o prioritate a unui guvern condus de un premier PSD. Și vom face ce trebuie pentru ei!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook. 

Postarea a strâns sute de comentarii. Marcel Ciolacu a primit laude și felicitări în demersul susținut. 

Mult, mult succes! Dumnezeu să vă țină sănătos!

Foarte bine punctat, Domnule Premier!

Mult succes, sănătate și putere de luptă să aveți.

Felicitări pentru toate activitățile dumneavoastră!

Sunteți Drumul către noi toți, puneți suflet în tot ce faceți! Bravooo, felicitări! Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Mulțumim pentru interesul acordat atât pensionarilor, cât și tuturor Romanilor de pretutindeni. Mult succes în continuare, Domnule Președinte!, sunt câteva dintre comentariile primite de Marcel Ciolacu la postare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si