Iuliana Marciuc, om de televiziune și realizator TV a făcut o dezvăluire în exclusivitate, chiar în emisiunea ”40 de întrebări” cu Denise Rifai. Aceasta a povestit despre mariajul cu Remus Posea, un om de afaceri din Buzău.

Din păcate, acesta a decedat în urmă cu doi ani, însă alături de el pe ultimul drum a fost și Iuliana Marciuc. Se pare că doi se respectau foarte mult și chiar erau vecini în Snagov, după ce în anul 2002 au decis să pună stop mariajului.

Ei s-au căsătorit în anul 1992 în America.

”Fiecare are pentru prietenie definiții diferite si suntem foarte diferiți. În cazul nostru nu a existat încă de la început o prietenie, dar pe măsură ce rana fiecăruia dintre noi, pentru că un divorț lasă răni de ambele părți s-a mai estompat, am început să putem vorbi, să ne putem ura de sărbători toate cele bune, să ținem o relație, dar care nu cred că înseamna neapărat prietenie. Înseamna o afecțiune, pentru că după părerea mea nu are cum să nu rămână o afecțiune atâta timp cât ai trăit atâta timp cu un om în casă, înseamnă respect și toate aceste lucruri m-au determinat pe mine să particip la înmormântarea lui. Fostul meu soț a decedat în urma cu doi ani”, a mărturisit Iuliana Marciuc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Fost soț Iuliana Marciuc mort

Ea este Iuliana Marciuc.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Iuliana Marciuc, despre ajutorul oferit bătrânilor din România: ”Sunt momente emoționante. Am întâlnit persoane care n-au văzut marea”

Cine era bărbatul cu care a fost Iuliana Marciuc măritată?

Motivul pentru care frumoasa idilă dintre realizatoarea TV și omul de afaceri s-a terminat brusc, ar fi fost Adrian Enache. Fostul soţ al Iulianei Marciuc era foarte apreciat pentru deprinderile sale. Împreună cu alţi proprietari constituiţi într-o asociaţie, au câştigat în instanţă pădurile de pe un teren de 20 000 ha din Munţii Buzăului.

În anul 2006 el s-a judecat cu statul pentru aceste păduri. Remus Posea a fost trimis în judecată în decembrie 2015 de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău într-un dosar de ­eva­ziune fiscală și delapidare în formă continuată. Apoi a urmat ca în anul 2020, acesta să scape de închisoare, după ce Tribunalul Buzău a respins sesizarea Serviciului de Probațiune Buzău.

Remus Posea mort

El este Remus Posea, fostul soț al Iulianei Marciuc.

[Sursa foto: Spy News]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si