„A fost petrecere mare, în nordul țării, pentru vestita instructoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyén. Sportiva și-a aniversat ziua de naștere alături de toți prietenii ei dragi. De la petrecere nu au lipsit bunătățile, muzica ungurească și coregrafiile spectaculoase pe care sportiva le practică și în sala de antrenamente”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

„Mămica” Kangoo Jumps, sărbătorită cu fast

Pentru Kinga Sebestyén, petrecerea aniversară a fost cu adevărat o surpriză. Instructoarea nu se aștepta ca toți cei dragi să se strângă la un loc și să îi facă o surpriză atât de frumoasa. Prietenii, cunoscuții și colaboratorii i-au pregătit sportivei momente de neuitat, la împlinirea a 51 de ani.

Citește și: 3 moduri prin care poți surprinde un pasionat de motociclism

„Momente de distracție, de cântec, sunt lucruri care ne definesc pentru că așa știm noi să trăim. Noi suntem bucurie, suntem un stil de viață sănătos pe care încercăm să-l promovăm și să-l diseminăm tuturor celor care cred în noi și ne văd ceea ce facem”, a spus o prietenă de-a sportivei.

„Am încercat să organizăm o petrecere pentru iubita noastră Kinga, care a adus la Oradea Kangoo Jumps și a pus Oradea în Cartea Recordurilor”,

a spus altă prietenă de-a Kingăi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Petrecerea surpriza i-a demonstrat Kingăi că fenomenul Kangoo Jumps nu este doar un sport, ci este o activitate care naște emoții și creează conexiuni între oameni. Promotoare înrăită a acestui tip de mișcare, Kinga luptă de mai bine de un deceniu să facă cunoscut dansul pe ghete, peste tot în țara noastră. Ba mai mult, sportul acesta este și cel care o menține în formă maximă, alături de alte mici trucuri alimentare la care apelează.

„Eu de la 20 de ani nu mai mânânc zahăr, făinoase, beau foarte multă apă, deja, înainte să fie TikTok și să dea toată lumea sfaturi, eu deja de la 20 de ani am început”, a explicat Kinga.

Pentru Kinga, aniversarea celor 51 de ani este un moment de bilanț și de schimbare a priorităților. Urmează să devină pentru a doua oară bunică și își dorește doar sănătate, pentru a rămâne la fel de energică și pe viitor.

„Nu mi-am dorit nici cadouri, la cei 51 de ani în care am o familie frumoasă, am doi copii frumoși, sunt bunică și o să devin încă o dată”, a mai spus antrenoarea de fitness.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Petrecerea instructoarei de Kangoo Jumps a durat până târziu în noapte, iar petrecăreții nu s-au dezmințit niciun moment: au dansat până au rupt podelele, cu ajutorul coregrafiilor din sala de sport. Kinga Sebestyén a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare oră de Kangoo Jumps din lume, ce a avut loc în 2019, la Oradea, și la care au participat peste 1.600 de persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: