"Berna vrea ca în 2024 să devină un influencer de succes. Blondina este hotărâtă să se focuseze mai mult pe activitățile profesionale, așa că a mers la creatoarea de modă Sonia Trifan să-și aleagă ținute pentru ședințe foto", a transmis Cristina Dorobanțu.

Berna, ședință foto în culoarea anului

Schimbări radicale pentru Berna. Blondina vrea ca în anul 2024 să se focuseze mai mult pe activitățile profesionale.

Asta după ce a a realizat că nu este prea norocoasă în dragostea și a lăsat viața amoroasă, pentru o perioadă, pe planul doi.

"O să-mi schimb în totalitate viața. O să urmeze și niște operații estetice foarte formidabile. În care o să-mi se schimbe fața în totalitate și corpul", a spus Berna.

Berna vrea sa fie cu totul si cu totul altă persoană și visează să se transforme într-o Kim Kardashin de România. Deja știe că va avea și mai mult succes după ce va termina cu intervențile de la medicul estetician. Până atunci îsi dedica timpul ședințelor foto.

"Ședințele foto, le iubesc sunt viață mea, nu pot să trăiesc fară ședințe foto, fară poze, fară videoclipuri. Și daca ies din casă îmi fac o mie de clipuri, poze, din asta trăiesc", a spus Berna.

Cum și-a propus că de acum încolo să vină numai cu noutăți în fața celor care îi urmăresc paginile de socializare, Berna, a apelat la creatoarea de modă Sonia Trifan.

Aceasta i-a pregătit două ținute speciale în culoare anului, fuzz peach.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Toate mesajele mele sunt primite încontinuu sunt despre ținutele mele. Toată lumea mă admiră pentru că în ultima vreme am început să pozez și natural. Au observat că nu mai port gene în fiecare zi, că nu mai sunt atât de machiată", a spus Berna.

"Așa că pentru o seară de vară și nu numai putem să purtăm o rochie care este tip sirenă, o rochie fină, din mătase din satin, sau dintr-un material care să sublinieze linia corpului. Iar prin accesorizare putem să schimbăm aceasta rochie", a declarat Sonia Trifan.

Odată ținutele pregătite pentru Berna, nu rămâne decât să se bucure de viitoarele ei vacanțele de unde să posteze cele mai frumoase fotografii.

"Prima dată îmi doresc să ajung în Egipt, m-am gândit că această culoare a anului se v potrivi foarte bine cu safari, pentru că e sunt mai seductivă", a spus Berna.

După Egipt, blondina vrea să ajungă în Maldive sau Bali unde să realizeze câteva fotografii tip carte poștală, pe care să le trimită admiratorilor ei.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Demi Moore și-a șocat publicul cu ultima sa apariție! Cum arată actrița la 61 de ani?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: