Diagnosticul pe care l-a primit Regele Charles al III-lea a șocat o lume întreagă. Cu o zi înainte de a primi vestea tragică, Regele a fost surprins zâmbitor când mergea la slujbă la biserica Sfânta Maria Magdalena, la Sandringham.

La 24 de ore, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Pe vremea Reginei Elisabeta, bolile celor din familia regală erau ținute secrete.

"Sunt devastat!"

"Nu poate fi real! Ştiam că a urcat pe tron la "o vârstă avansată", dar era foarte activ, era puternic."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"A fost cu siguranţă un şoc. Nimeni nu s-ar fi gândit la asta."

"Ne rugăm pentru el, este tot ce putem face."

"O veste foarte tristă. Atât de repede după moartea reginei. Un mare ghinion!"

Prințul Harry a ajuns astăzi la Londra

Prințul Harry, care locuiește acum în America, a fost surprins în spatele unei mașini care făcea parte dintr-un convoi care a ajuns la reședința regală de lângă Palatul Buckingham.

Ducele de Sussex a ajuns în Marea Britanie cu un zbor al companiei British Airways care a durat 11 ore. S-a îmbarcat la câteva ore după ce tatăl său a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer și a aterizat în această după-amiază pe aeroportul Heathrow din Londra.

Locuitorii din Viscri sunt îngrijorați pentru starea de sănătate a Regelui Charles

Vestea tristă a fost ca un șoc și pentru români, în special pentru locuitorii din satul Viscri, acolo unde Regele Charles al III-lea are o casă.

"Anul trecut în martie a fost în satul Viscri și a fost primit foarte călduros de toată populația. El are reședința mai jos, de acolo a vizitat cum este înăuntru, apoi a plecat la biserica fortificată în sus"

"Să îi dea Dumnezeu sănătate și să se facă bine. A făcut numai bine în Transilvania. A restaurat o grămada de sate și le-a conservat"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si