Speriat de descoperirea făcută, cel care a dat alarma a fost chiar postașul. În primă fază, criminaliștii au luat în calcul varianta omorului, dar mai apoi s-a constatat că cele două femei s-au intoxicat cu fum.

Moarte șocantă în Vaslui. Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără viață de poștaș

Femeia în vârstă de 55 de ani şi fiica ei se mutaseră recent în casa bătrânei de 82 de ani, la scurt timp după ce aceasta s-a îmbolnăvit.

Ținând cont de faptul că nepoata suferea din naştere de o boală psihică, femeile își duceau traiul doar din pensia bătrânei și din mila vecinilor.

„Baba venea la mine, lua apă, îi scoteam apă, dacă avem ceva de mâncare, îi dădeam să mănânce. Numai ea, a bătrână, venea la mine şi mă ruga să merg la Vaslui să fac cumpărături”, a declarat o vecină potrivit Observatornews.ro.

De la începutul săptămânii nimeni nu a mai știut nimic de ele. Vecinii nu le-au mai văzut pe cele două prin sat. O vecină îngrijorată ar fi mers la poarta femeilor pentru a vedea ce se întâmplă.

„Numai nepoată-sa ieşea. Vrei să mă iei la bătaie pe acolo, eu ştiu”, a spus femeia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu am mai văzut-o, n-am mai văzut-o. Îmi spune mie Loredana că e bolnavă, e la pat. Mie mi-a fost frică să mai intru.”, a spus o femeie.

Enigma a fost elucidată ieri de poștaș, care după ce a strigat vreme de mai mult timp la poarta femeilor, a decis să intre.

Poștașul a găsit în casă trupurile celor două feme9, mamă și fiică și a anunțat imediat autoritățile.

„Ce ar fi putut să se întâmple cu ele nu ştiu. Fata ştie..Ştie, dar nu ştie să explice nu vorbeşte cum trebuie.”, a mărturisit una dintre vecinele femeilor.

Vecinii sunt de părere că bătrâna ar fi murit încă de luni.

„Stăteau în frig acolo. În frig stăteau”, au povestit vecinii.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate în casa femeilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si