Noaptea trecută a avut loc o crimă cu sânge rece în județul Dâmbovița, la o petrecere, unde un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori cu o macetă. La petrecere se aflau mai multe vedete, printre care și Alex Velea.

S-a aflat cine este bărbatul ucis la petrecerea din Dâmbovița

Potrivit surselor, ar fi vorba de Anghel Sorin, un bărbat de 41 de ani, originar din Târgoviște.

Victima ar fi fost, de fapt, patronul unei firme de pază, scrie puterea.ro.

Ucigașul bărbatului ar fi un bărbat de 31 de ani, care se află deja în custodia polițiștilor. Cadavrul victimei va fi supus unei necropsii.

Conform informațiilor, victimei i s-ar fi aplicat aproximativ 20 de lovituri cu o macetă, iar scandalul a ar fi avut loc pe fondul unui conflict spontan.

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare”, se arată în comunicatul autorităților.

Alex Velea, martor la tragedie, audiat de polițiști

La eveniment au fost prezente mai multe vedete, printre care și Alex Velea. Cântărețul a fost audiat de polițiști, în calitate de martor.

Citește și: Alex Velea, audiat în dosarul crimei din Dâmbovița. Ce legatură are artistul cu tragedia?

alex

Alex Velea

[Sursa foto: Dreamstime]

De asemenea, trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani au fost arestați de polițiști, fiind principalii suspecți în cazul crimei cu sânge rece din județul Dâmbovița. Urmează ca în cadrul anchetei să fie stabilit gradul de participare la comiterea faptei și să fie luate măsurile prevăzute de lege.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si