Kanal D vine în întâmpinarea telespectatorilor cu o nouă producție turcească de succes, serialul „O dragoste”. Pelicula vorbește despre povestea de viață a idealistei Doga, care întâlnește iubirea la numai 20 de ani. Proaspăt admisă la facultate, Doga se îndrăgostește de Fatih, un tânăr educat, carismatic, care provine dintr-o familie conservatoare. Fatih își dorește o relație serioasă, iar atunci când o cunoaște pe Doga și se îndrăgostește de ea, simte că a găsit ce și-a dorit.

„O dragoste”, noul serial de la Kanal D

Un personaj puternic al serialului este Kivilcim Arslan, mama frumoasei Doga. Kivilcim primește cu stupoare vestea că Doga este însărcinată și consideră că această sarcină îi va ruina viitorul tinerei, motiv pentru care decide să rezolve situația.

Citește și: „Dragoste și speranță”, un nou episod: Feraye, șocată de acțiunile fiicei sale

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu pierdeți, începând de luni, 19 februarie, la Kanal D, noul serial „O dragoste”, o poveste despre iubire, sacrificiu și prejudecată, ce leagă destinele a două familii foarte diferite, ce împărtășesc aceleași adevăruri profunde. Serialul va fi difuzat cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, la ora 20:00, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: