50 de concurenți cu vârste, profesii și pasiuni diferite se vor arunca în cel mai mare experiment social. Unul dintre cei mai apreciaţi oameni de TV din România, Cosmin Cernat, se va afla la „Insula de 1 milion”, în jungla dominicană, alături de cei 50 de concurenţi, în calitate de prezentator, dar şi de ghid al acestora, într-una dintre cele mai surprinzătoare călătorii. 

Dezvăluiri în premieră despre „Insula de 1 milion”, prezentată de Cosmin Cernat

Christian Sabbagh: Bună seara, Cosmin. Mă bucur că ești alături de mine în această seară!

Cosmin Cernat: Și eu mă bucur!

Christian Sabbagh: Cum ai primit această provocare e a trece la cârma celui mai mare experiment social televizat?

Cosmin Cernat: Cu multă bucurie, cu foarte multă emoție și asta e din două motive: emisiunea și formatul în sine și faptul că anul acesta se împlinesc 30 de ani de când eu am început aventura mea, să zic așa, în toată povestea asta care înseamnă media. N-o să vorbesc foarte mult despre mine și despre cei 30 de ani. O să vreau să mergem un pic către anul 2018, unde împreună cu echipa minunată de aici, de la de la Kanal D, am realizat acel sport reality, care a devenit un trend setter. După părerea mea este un reality show, Exatlonul, care a schimbat pur și simplu istoria televiziunilor din România.

A schimbat fața televiziunilor, a schimbat obiceiurile de consum. Și sunt realmente, o spun încă o dată, extrem de emoționat, extrem de bucuros că voi prezenta „Insula de 1 milion”. Este un adventure realitysă spunem așa și mergem fără exagerare pentru că am studiat destul de bine zic eu formatul că asta face parte din cei 30 de ani. O să ducem noțiunea de reality la un alt nivel.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cosmin Cernat prezintă „Insula de 1 milion”[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Christian Sabbagh: Unde te vor purta pe tine și pe cei cincizeci de candidați această aventură?

Cosmin Cernat: Ne întoarcem în Republica Dominicană, locul în care a început povestea noastră de succes și aici e o altă emoție care mă încearcă, o altă bucurie.

Christian Sabbagh: Vorbim despre un show de aventură, dar ce-l va face și cel mai mare experiment social din istoria televiziunii din România?

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Cosmin Cernat: Da, într adevăr e și o miză uriașă fără doar și poate. Vorbim de un milion de lei este cea mai mare sumă pusă în joc ăă pentru un reality show. Sunt 50 de de concurenți. Ceea ce mi se pare iarăși extrem de interesant este că sunt de diverse categorii  sociale, iar eu fiind știrist de formație până la urmă informația asta mi s-a părut foarte interesantă.

Sunt concurenți care au 18 ani și concurenți care au peste60 de ani. Este o emisiune cum spuneam pentru oricine. Un alt aspect extrem de interesant sunt banii, știi că banii, zic eu, scot la iveală și ce e bine și ce e rău, că așa e în viață. Fiecare concurent va primi o brățară care are o anumită valoare și de aici cred eu că se vor naște alianțe, prietenii pe de o parte, se vor naște dușmănii, oamenii se vor urî. E foarte important că deși este o competiție individuală, cu concurenți de la 18 până la peste 60 da, alianțele de care tu bine vorbeai sunt extrem de importante în acest format, în acest reality show "Insula de 1 milion".

Christian Sabbagh: Ești pregătit ca Dominicana să-ți redevină a doua casă?

Cosmin Cernat: Da, am spus și ceva mai devreme că într-un fel mă întorc acasă. Știi, e un loc care mie mi-e foarte drag, e un loc care de multe ori și prin natura limbii te duce cu gândul la ce am trăit noi copii fiind, partea asta de latinitate, oamenii sunt buni, oamenii sunt primitori și locurile sunt foarte frumoase. Repet e un loc care mie și familiei mele ne e foarte drag. Am petrecut acolo o lungă perioadă de timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: