Tensiunile dintre liberali și social-democrați au atins cote înalte în ultimele zile. Aceștia au discutat și despre posibiitatea ruperii alianței.

„Dacă este o decizie politică a partenerilor de Coaliţie să se retragă de la guvernare, în acel moment, domnul preşedinte Klaus Iohannis va primi mandatul meu de prim ministru.”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, cu privire la comasarea alegerilor, că el este de părere că orice prelungire a discuţiilor mai departe de ziua de vineri este inoportună şi nicun fel de discuții nu mai sunt relevante.

Citește și: "Am evitat recesiunea". Mugur Isărescu, anunțul momentului de la sediul BNR "Asta ne mai trebuia, să fi lăsat cursul să zburde!"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ocupăm spaţiul public cu un subiect care se rostogoleşte şi aşa de prea mult timp", a zis Ciucă.

PNL și PSD se întâlnesc astăzi pentru a discuta despre comasarea alegerilor din 2024

Aflat la conducerea PNL, Nicolae Ciucă, urmărește comasarea alegerilor locale pentru scrutinul alegerilor pentru Parlamentul European. Printr-un astfel de angajament, liberalii ar putea depăși AUR cu ajutorul primarilor.

„Practic ce înseamnă alegerile? Este exprimarea voinţei poporului. Trebuie să îi lăsăm pe oameni să aleagă. Aici nu e vorba de a negocia o funcţie cu atât de mult timp înainte. ”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Cel mai bine pentru mine şi colegii mei ar fi fost să nu intrăm la guvernare şi să nu facem această Coaliţie. PSD ar fi avut cu 5 în faţă la alegeri.”,

a spus la rândul său, Marcel Ciolacu.

Citește și: Alexandru Rafila, declarații despre impozitarea concediilor medicale: ,,Nu este vorba de niciun impozit suplimentar, ca să lămurim lucrurile de la început!"

PNL a anunțat că partidul va avea un candidat nou în cursa alegerilor pentru prezidențiale. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ar putea deveni adversari în lupta pentru alegerile de la șefia statului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si