„Ovo, așa cum este denumit show-ul, reprezintă o incursiune în minunata lume a insectelor și explorează frumusețea acestora prin acrobații uluitoare, costume spectaculoase și povești de o creativitate debordantă. Spectacolul fascinant a impresionat până la lacrimi”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cirque du Soleil, spectacol hipnotic în Capitală

Părinți, bunici și copii au privit cu admirație și stupoare acrobațiile spectaculoase realizate de maeștrii circului internațional.

Artiștii Cirque du Soleil au reușit să aducă în fața publicului un show amuzant și hipnotic, care provoaca curiozitatea și trezește spiritul de copil. „Ovo” spune povestea unei zile obișnuite într-o colonie a insectelor, printr-o punere în scenă care testează limitele imaginației.
Acrobațiile realizate în spectacol par să sfideze limitele corpului uman. Fiecare număr al spectacolului este îndelung pregătit și necesită luni întregi de antrenamente. De altfel, niciunul dintre artiști nu intră în scenă fără o încălzire intensă a corpului, de cel puțin 30 de minute.

Citește și: VIDEO- Un nou trend periculos circulă pe rețelele sociale: machiajele pentru copii. Ce spun specialiștii?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Peste 50 de artiști intră pe scenă pentru fiecare spectacol Cirque du Soleil. În spatele scenei sunt alte câteva zeci de persoane care asigură un show perfect. Sunt peste 800 de elemente de costumație, gândite special pentru „Ovo”, iar acrobațiile și mișcările de scenă sunt sincronizate perfect pe muzică. „Ovo” este o poveste care se joacă din 2009, regândită, reinterpretată și adaptată zilelor noastre.
De la prima reprezentație, „Ovo”, susținută în Montreal în urmă cu 15 ani, spectacolul jucat în peste 160 de orașe a încântat 7 milioane de oameni.

Acum, la 6 ani de la ultima reprezentație din țara noastră, Cirque du Soleil revine în fața publicului român cu un regal acrobatic captivant, iar Kanal D2 este partener media. Show-urile „Ovo” se organizează în fiecare zi, până duminică și promit să aducă magia în viața spectatorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: