În familia viceprimarului din Huși a avut loc un eveniment tragic. Socrul său în vârstă de 75 de ani a murit după ce a căzut în piscina din curtea locuinței, în timp ce se juca cu câinele familiei. Acesta și-a pierdut viața înecat.

Socrii viceprimarului municipiului Huși s-au mutat în perioada sezonului rece acasă la viceprimar.

Cum s-a petrecut tragedia?

Viceprimarul și soția sa au plecat de acasă. Socrul său a rămas să aibă grijă de casă. La un moment dat, atunci când se juca cu câinele familiei, a remarcat o jucărie a câinelui în piscină.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El s-a aplecat să ia jucăria, dar a alunecat și a căzut în piscină. Cea care a alertat autoritățile a fost soția sa. La fața locului s-au deplasat echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Bărbatul a fost resuscitat zeci de minute

Timp de zeci de minute, medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbatul de 75 de ani, potrivit Antena3.ro.

Citește și: Cine este tânărul găsit mort în Lacul Siutghiol din Constanța. Avea doar 22 de ani

"După efectuarea protocolului de resuscitare, corpul victimei nu a răspuns manevrelor efectuate, personalul ambulanței SAJ Vaslui fiind nevoit să declare decesul bărbatului. Reprezentanții instituțiilor abilitate vor efectua cercetări pentru a afla care au fost circumstanțele și cauza decesului", au transmis reprezentanții ISU Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si