"La 6 luni după ce mașina i s-a făcut scrum, prefectul județului Olt face noi acuzații grave. Spune că incendiul respectiv ar fi o răzbunare. Acum a descoperit în alt aututoturism un dispozitiv GPS care este analizat de polițiști. Mario de Mezzo susține că este urmărit pentru că a deranjat interesele din județ", a transmis Cristian Sabbagh.

Dispozitiv misterios în mașina prefectului

"În momentul în care am vrut să încui mașina, am observat pe podeaua mașinii, am observat o lumină pe care nu am identificat-o ca făcând parte din sistemul de iluminat al mașinii", a

declarat Mario de Mezzo.

Prefectul județului Olt a mers a doua zi la un mecanic auto.

"A spus, la prima vedere și analiză a acelui dispozitiv că este un dispozitiv de localizare prin GPS, anexat mașinii, dar care nu aparține mașinii. Se vede că este un dispozitiv montat în grabă, imporvizat", a declarat Mario de Mezzo.

Cei care au văzut imaginile pe internet spun că dispozitivul misterios ar fi, de fapt, un senzor de parcare. Polițiștii nu se pronunță și fac cercetări.

"Este clar că de 7 luni, de când sunt prefect al județului Olt, am deranjat foarte tare cuibul de viespi din Slatina și din Olt. În urmă cu nici 6 luni de zile, o altă mașină personală a luat foc în mers. Prietenii mi-au spus atunci că se va ajunge la lucri si mai rele," a declarat Mario de Mezzo.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Acest incident petrecut anul trecut încă nu a fost clarificat de polițiști. Ipoteza vehiculată este legată de un scurtcircuit. Prefectul județului Olt nu e primul oficial care face astfel de acuzații.

În 2017, ministrul de interne de atunci, Carmen Dan, a anunțat că a găsit un dispozitiv de ascultare într-o priză din apartament.

A început o anchetă care a implicat cele mai importante instituții ale statului.

Procurorii au mai aflat că sora ministrului de interne ar fi angajat 2 foști ofițeri de informați pentru verificarea apartamentului iar aceștia au descoperit dispozitivul. Tocmai ei l-ar fi plantat acolo pentru a câștiga, probabil, încrederea politicianului, cred anchetatorii. Dosarul a fost clasat.

Tot în 2017, Liviu Dragnea ar fi fost vizat de 4 asasini plătiți care au venit la București de peste hotare.

Nici în acest caz nu au fost găsite dovezi de către procurori.

Citește și: VIDEO- Soția lui Navalnîi cere rușilor să lupte. Misterul în cazul morții lui Aleksei se adâncește


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: