Un incident a avut loc în Timișoara, după ce o femeie a fost accidentată și plimbată pe capota mașinii de o elevă a unei școli de șoferi. Instructorul nu se afla în mașină. 

Cum a avut loc incidentul?

Incidentul grav a avut loc pe data de 15 ianaurie. Imaginile cu un puternic impact emoțional au apărut acum în spațiul public.

Camera de bord a surprins momentul în care o elevă a unei școli de șoferi, o femeie de 42 de ani, a lovit în plin o femeie de 20 de ani. Aceasta se afla pe partea carosabilă, în încercarea de a-și muta propriul autoturism defect.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Instructorul auto a coborât din mașină având intenția de a ajuta tânăra, fără să se asigure că își lasă eleva în siguranță. În loc să apese pedala de frână, a apăsat pedala de accelerație.

Citește și: VIDEO- Accident terifiant în Cobadin! O minune a făcut ca șoferul de 19 ani să scape cu viață

În ce stare se află victima?

Femeia a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Accident cumplit în Bistrița! Un tânăr și-a pierdut viața la doar 23 de ani după ce s-ar fi aruncat în fața trenului

În acest caz a fost dechis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si