Joi începe procesul lui Vlad Pascu la Judecătoria Mangalia! Acolo s-au prezentat azi și familiile celor doi tineri uciși în stațiunea 2 Mai în dimineața zilei de 19 august 2023.

Părinții celor doi tineri uciși vor dreptate cu orice preț pentru copiii lor

Tatăl lui Sebi, care era student la Geografie a făcut mărturii în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre durerea pe care o simte chiar și acum, la mai bine de jumătate de an de la tragedia în care fiul lui și-a pierdut viața.

Valentin Olariu este optimist și a declarat că și-ar dori ca nimeni să nu mai treacă prin chinul și durerea prin care el și familia lui trece acum.

”Noi vrem ca el să primească cea mai mare pedeapsă, dar după cum suntem aici în sala de judecată care arată ca o magazie și cu o judecătoare care nu are nicio treabă...Nu cred că ne așteptăm la ceva bine. Vlad Pascu merită pedeapsa maximă, peste 15 ani de închisoare. Nu doresc nimănui să simtă ce simt eu acum și familia mea. Dintr-o familie fericită...”, a spus Valentin Olariu.

Tată Sebi judecată Vlad Pascu

Citește și: Familiile victimelor tragediei din 2 Mai, declarații despre Vlad Pascu. ,,Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat”

Cum ar putea fi evitate astfel de tragedii?

Întrebat ce ar trebui să se schimbe în România, astfel încât tragediile de acest tip să fie evitate, tatăl lui Sebi a precizat că deși e greu, legislația ar trebui să se modifice.

”Ar trebui să scăpăm de drogații ăstia care ne-au omorât copiii pe drumurile publice și sper până în al doisprezecelea ceas să se schimbe ceva și să ne audă cineva în țara asta, dar e greu.

Noi nu am comunicat niciodată cu Vlad Pascu, a fost doar prin avocați. A vrut o mediere la care noi nu ne-am prezentat ”, a mai spus tatăl studentului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cât despre Sebastian Andrei se știa că era pasionat de film, voia să fie regizor, iar pentru că nu a reușit să intre la facultatea de Artă, a intrat la Geografie. Tânărul avea vise mari și voia să plece în străinătate la cursuri. Părinții lui au fost șocați când au primit vestea tragică de la un angajat de la morgă, iar de atunci încearcă să facă dreptate în acest caz. În tragicul accident a murit și Roberta, o tânără studentă tot la Geografie, iar alți trei tineri au fost răniți.

Mama Robertei a spus că ar fi vrut totuși să-l aibă în față de cel care i-a omorât fiica, el fiind prezent prin videoconferință.

”Despre pedeapsă, merită minim 20 de ani. Dar sunt realist și așa ceva nu se va întâmpla. Mai mult, suntem chemați pentru ora 09.00

și el este în altă parte” a spus tatăl Robertei în exclusivitate pentru Stirilekanald.ro.

Părinți victime judecată Vlad Pascu

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Mama uneia dintre victimele tragediei de la 2 Mai, declarații despre Vlad Pascu. ,,Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat”

Indiferent de pedeapsa pe care o va primi Pascu, "nu ne va alina durerea”, spune femeia, dar nici să scape nepedepsit. ”Asta este ceea ce ne doare pe noi”.

Vinovatul, care se află în arest preventiv din data de 20 august 2023 este acuzat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise şi părăsirea locului accidentului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si