Astăzi, 23 februarie 2024, Mioara Roman, mama Oanei și a Catincăi Roman și fosta soție a lui Petre Roman, a murit. De ani buni, femeia se confrunta cu probleme grave de sănătate.  

În aprilie, Mioara Roman urma să împlinească 84 de ani.

Ce spunea Petre Roman despre Mioara, la mai bine de 10 ani de la divorț?

În cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai'', Petre Roman a răspuns la întrebarea referitoare la calitățile Mioarei Roman, pe care el le-a iubit.

,,Mioara Roman este o femeie cu foarte multe calități, atât intelectuale, cât și feminine. E un om foarte capabil, o ziaristă excepțională, o mare vorbitoare de limba arabă, care și-a dovedit calitățile în numeroase împrejurări.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Modul ei de a fi alături de mine nu mai era acela pe care eu îl simțeam în felul acesta, dar altminteri, să auziți de la mine ceva nepotrivit, sau chiar cât de cât să spunem negativ, la adresa ei, nu, exclus!'', a declarat Petre Roman în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări cu Denise Rifai''

Citește și: De ce boală cruntă suferea Mioara Roman: Fosta soție a lui Petre Roman a murit la 83 ani

Declarația emoționantă făcută de Mioara Roman, lui Petre Roman, după despărțire

Mioara Roman și Petre Roman au avut o căsnicie frumoasă, de 30 de ani. Aceștia au luat decizia de a divorța în anul 2007.

Din căsnicia celor doi s-a născut fiica lor, Oana Roman. Mioara a deschis discuția despre relația sa cu fostul soț, împărtășind detalii despre perioada lor împreună, până când s-au despărțit.

Aceasta i-a făcut o declarație emoționantă.

Citește și: Mioara și Petre Roman au fost împreună mai bine de trei decenii. Care este adevăratul motiv al divorțului

„A fost o foarte mare dragoste. Adevărata iubire a vieții mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar și matură și profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie”, a declarat Mioara Roman în anul 2021, potrivit spynews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si