Mioara Roman, mama Oanei și a Catincăi Roman și fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, noaptea trecută. De ani buni, femeia se confrunta cu probleme grave de sănătate. 

Cine a fost primul soț al Mioarei Roman?

Înainte de mariajul cu Petre Roman, Mioara Roman a mai fost căsătorită. Soțul său a fost Iosif Zilahy.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 de ani, din căsătoria lor rezultând o fiică, Catinca.

Mioara avea vârsta de 19 ani atunci când s-a îndrăgosit de Iosif Zilahy, care avea 27 de ani la acea vreme.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar dacă au ajuns să se separe, cei doi au rămas în relații bune, de amiciție. Iosif i-a fost alături Mioarei Roman, atât atunci când a fost părăsită de Petre Roman, dar și atunci când avea probleme de sănătate.

„În ’78 cand m-am mutat cu Petre, când am primit eu casă de la radio și m-am mutat pe Calea Victoriei, țin minte că a venit și ne-a ajutat.

Nu numai că mă pot baza pe el, dar avem relații normale și naturale”, a declarat, pentru Libertatea, Mioara Roman.

Citește și: Mioara și Petre Roman au fost împreună mai bine de trei decenii. Care este adevăratul motiv al divorțului

Tatăl ar fi avertizat-o cu privire la Iosif Zilahy

Mariajul celor doi a început încă de când Mioara era foarte tânără.

Aceasta a fost avertizată de către tatăl său să nu se grăbească să facă marele pas. Iubirea și-a spus cuvântul, însă s-a stins după un deceniu.

Citește și: Ce spunea Petre Roman despre Mioara, la mai bine de 10 ani de la divorț! Descrierea spectaculoasă făcută de fostul premier: „Excepțională''

„Tatăl meu mi-a spus: «Te măriți la 20 de ani, dar la 30 o să fie altceva». Și într-adevăr, am făcut-o pe Catinca la 27 de ani și pe urmă după vreo 3 ani, intervine, nu știu ce intervine, dar ne-am despărțit în condiții normale, deși pe vremea lui Ceaușeșcu, un divorț dura 5 ani și costa 6 000 de lei. Așa s-a întâmplat și la noi”, a spus Mioara Roman, potrivit Libertatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si