Un accident teribil a avut loc seara trecută în București! Un polițist a fost lovit în plin de un șofer care nu a avut să oprească la semnalele acestuia.

Șoferul teribilist mai era în mașină cu două fete

În cele din urmă polițistul a fost aruncat pe șosea, iar apoi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În tot acest timp, individul periculos ar fi continuat să gonească pe străzile din Capitală, până când a fost prins de agenți.

În urma testării cu aparatul etilotest și drugtest, a reieșit că acesta consumase atât alcool, cât și cocaină.  

În mașină cu vinovatul pentru accident mai erau două tinere de 20 de ani, pe care le-ar fi cunoscut într-un local din Capitală și pe care voia să le ducă acasă. Ele au încercat să fugă, însă polițiștii le-au dus și pe acestea la audieri.

Citește și: Unde va fi înmormântată Mioara Roman? Fiica sa a dezvăluit toate detaliile

Viitor polițist mort în accident

Joi seara, un accident teribil a avut loc la Scoarța, județul Gorj. Acesta era din Târgu Cărbunești și urma să devină polițist, el mai având doar câteva luni de studii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În seara de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, în calitate de participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 67 Scoarța, a avut loc un accident rutier, cu două victime.  La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarța, din direcția Târgu Jiu către Novaci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și intrat în

coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul București”, au transmis polițiștii.

Citește și: EXCLUSIV! Mișcarea prin care dealerul de droguri al lui Vlad Pascu ar putea scăpa de arest: ”Rămâne extrem de ciudat întreg cazul Pascu”

Familia lui Albert este distrusă de durere, având în vedere că tânărul suferea de distonie, o boală care îi provoca spasme musculare.

„Zbor lin spre îngeri, fiul nostru”, au transmis părinții băiatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si