Mioara Roman a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Aceasta și-a petrecut ultimele clipe din viață într-un azil de bătrâni din Snagov, acolo unde Oana Roman a decis să o ducă.

Unde va fi înmormântată Mioara Roman?

Vestea tristă a trecerii în neființă a fostei profesoare și jurnaliste a fost făcută tot de Oana pe pagina de Facebook, acolo unde a scris că îi datorează totul și că o iubește atât de mult.

Sâmbătă, aceasta a oferit tuturor celor care au îndrăgit-o pe Mioara Roman toate detaliile despre înmormântare, astfel încât să-și poată lua cu toții rămas bun de la aceasta.

”Pentru toți cei care vor să-și ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14:00 la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi, numărul 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14:00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii, numărul 4 ”, a transmis Oana Roman pe pagina de Facebook.

Înmormântare Mioara Roman

Mioara Roman a avut o ultimă dorință pentru înmormântare.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV! Mișcarea prin care dealerul de droguri al lui Vlad Pascu ar putea scăpa de arest: ”Rămâne extrem de ciudat întreg cazul Pascu”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din păcate, aceasta se afla în vacanță în Egipt, atunci când a fost anunțată de moartea mamei sale. Cu toate astea, diica lui Petre Roman a luat imediat avionul și a revenit în țară. Ea a declarat că mama ei își dorea să moară în somn, ceea ce s-a întâmplat.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn.

Așa cum și-a dorit. În liniște și fără dureri. A plecat liniștită. În pace.(...) Mereu a spus ca vrea să moară în somn.  A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes”, a precizat Oana Roman pentru WOWbiz.

Mioara Roman, o ultimă dorință la înmormântarea ei

„Regina Întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman, alături de Anamaria Prodan. Oana Roman ar fi pus totul la punct cu reprezentanții firmei de pompe funebre, încă de când mama ei mai avea 10% șanse de supraviețuire.

Înmormântare Mioara Roman

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Care a fost dorința Mioarei Roman pentru înmormântare? Oana Roman a planificat totul în detaliu

Ceremonia va include multe flori albe, pachete pentru persoanele nevoiașe, iar trupul neînsuflețit al Mioarei Roman va fi dus pe ultimul drum cu o limuzină de lux. Nu în ultimul rând, va fi respectată și ultima dorință a fostei soții a lui Petre Roman. Așadar, ea va trece printr-o intervenție de tanatoestetică funerară, adică procedură de reconstrucție a chipului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si