O șoferiță din Borșa a primit o amendă, după ce oamenii legii s-au autosesizat în urma apariției anumitor imagini pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care o șoferiță a fost taxată dur

Femeia din Borșa, județul Maramureș, a primit o amendă de 825 lei, după ce a fost filmată la volan în timp ce conducea mașina cu bebelușul de 9 luni în brațe.

Polițiștii s-au autosesizat în urma acestor imagini de pe rețelele de socializare.

Șoferița a fost filmată chiar de soțul său. Pe imaginile postate s-a remarcat cum mama de 25 de ani își ținea fiul de 9 luni în brațe, la volanul unei mașini puternice. Mâinile celui mic se aflau pe volan, în timp ce mama sa încerca să îl miște.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borșa. Aceasta nu a avut fixată centura de siguranță și și-a transportat fiul de 9 luni în brațe, pe scaunul șoferului, fără a fi fixat și prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii, omologate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conducătoarea auto a fost sancționată contravenţional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei”.

Motivul pentru care o șoferiță s-a ales cu amendă, în Borșa!

Citește și: Cine este Andrei, tânărul care și-a pierdut viața alături de fiul său în accidentul de la Sibiu? „Era un om muncitor, era foarte bun”

De asemenea, Poliția va sesiza Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru efectuarea de verificări.

Nu este prima dată când bebelușul este pus în pericol

Citește și: VIDEO- Sfârșit fulgerător pentru un tânăr de 18 ani din București! Băiatul erau pasionat de fotbal și avea tot viitorul înainte

Mai mult decât atât, nu ar fi prima dată când acest lucru se întâmplă. Tatăl său a postat și el o fotografie în care își ținea copilul în brațe, atunci când avea cinci luni, potrivit vasiledale.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si