Mioara Roman, mama Oanei și a Catincăi Roman și fosta soție a lui Petre Roman, a decedat la vârsta de 83 de ani. Aceasta s-a stins din viață pe un pat de azil din Snagov, la finalul săptămânii trecute. Vestea cumplită a fost transmisă de fiica sa. 

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile pe care le povesteai aici.

Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot! Te iubesc și de voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a publicat Oana Roman pe rețele sociale, la momentul tragic.

Oana și Catinca Roman au fost foarte afectate de pierderea mamei lor

Pentru cele două fiice, vestea tristă a venit ca un șoc. Printre clipele de suferință, Oana Roman a fost nevoită să se adune și să se ocupe de organizarea înmormântării mamei sale.  

„Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la mama. Va fi depusă mâine, duminică, 25 februarie, la ora 14, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, strada Cavafii Vechi nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc la aceeași biserică luni, 26 februarie, ora 14. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr. 4”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: EXCLUSIV! Imaginile durerii din ziua înmormântării Mioarei Roman. Oana este nedezlipită de sicriul mamei sale

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oana și Catinca și-au condus mama pe ultimul drum, înconjurate de apropiați

Astăzi, 26 februarie, ea a fost condusă pe ultimul drum. Pentru cele două surori, Oana și Catinca, această zi a fost cea mai grea din viața lor.

De asemenea, și oamenii prezenți la slujbă au fost foarte afectați de pierdere. Sute de persoane au venit la Cimitirul „Reînvierea” pentru a participa la înmormântare, printre care și părinții lui Pepe. Slujba a fost oficiată de patru preoți.

Citește și: VIDEO- Moștenirea lăsată de Mioara Roman! Cine va trebui să plătească datoriile rămase

Cu inima plină de durere, cei care au fost alături de Mioara pe ultimul drum i-au adus flori și coroane albe, pentru ca Mioara să plece din lumea aceasta înconjurată de florile sale preferate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si