În Sibiu, un șofer a rămas fără permis de conducere timp de o lună. Acesta a fost oprit în trafic și testat cu aparatul DrugTest, ieșind pozitiv la droguri.

Acesta a reușit să își câștige dreptatea, dar mai târziu, atunci când rezultatele testelor de laborator au ieșit negative.

Șoferul sibian:"Le-am spus că nu m-am drogat, acum le-am și demonstrat"

În vârstă de 19 ani, șoferul se plimba cu mașina.

Acesta a fost oprit de oamenii legii și testat cu aparatul DrugTest. Într-un final, a arătat prezența a patru tipuri diferite de droguri: cocaină, metamfetamină, metadonă și benzodiazepine.

Sibianul a fost condus la o unitate medicală, pentru a se recolta sânge pentru probe biologice, așa cum prevede legea.

Rezultatele au ieșit negative

După o lună de la incident, perioadă în care i s-a reținut permisul de conducere, acesta a aflat că rezultatele sunt negative.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"După o lună de zile au venit analizele care specifică clar că rezultatul a fost negativ. Nu am ieșit pozitiv la niciunul dintre acele droguri. Am fost chemat apoi să mi se restituie permisul de conducere, fiindcă luna aceasta nu am mai avut voie să mă urc la volan, iar dosarul penal a fost clasat.

Citește și: Vlad Pascu, tratat ca VIP la penitenciarul Poarta Albă? Alina Gorghiu a trimis corpul de control la închisoarea din Constanța

Pe mine m-a deranjat foarte tare toată această situație, știind că nu am consumat nimic. Lumea m-a arătat cu degetul în localitate, că sunt un drogat. O suna lumea pe mama să îi spună că fiul ei este un drogat și alte chestii de genul. Nu mi se pare moral ce mi s-a întâmplat", a spus tânărul, potrivit Ora de Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si