Joi, 29 februarie a început procesul adolescentului criminal din Gradina Botanică. Părinții Melisei, tânăra ucisă cu sălbăticie de elevul militar au trecut prin clipe groaznice la Tribunalul din Dolj.

Părinții Melisei, lacrimi de durere pe scările tribunalului

Mama fetei a leşinat în sala de judecată, ea fiind transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, iar tatăl adolescentei de 14 ani a atacat duba în care era adus Mario Alexandru Fojică, tânărul în vârstă de 17 ani, fiu de polițist.

Să îţi fie ruşine! Dă-te! Dă-te la o parte! Criminalul! Mi-ai omorât copilul! Închisoare pe viaţă! , a strigat tatăl Melisei, împietrit de durere.

Proces Melis înjunghiată Craiova

Mama Melisei a leșinat la proces.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Cutremur mediu în Vrancea! Seismul s-a resimțit în mai multe orașe din România

Emi, prietenul Melisei trăiește un coșmar după evenimentul tragic

Tot în fața tribunalului au fost prezenți și câțiva prieteni ai elevei ucise, care au venit pregătiți cu pancarte cu tot felul de mesaje. Și ei consideră că gestul teribil trebuie pedepsit cu închisoare pe viață, mai ales că Mario Alexandru a recunoscut totul în fața procurorilor. Tot el ar fi declarat și că nu suportă să vadă oameni fericiţi, motiv pentru care a recurs la fapta teribilă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Și Emi, prietenul Melisei a fost prezent la proces. Acesta a declarat că nu vrea să meargă la psiholog, însă își dorește dreptatea mai mult ca orice. În luna iulie 2023 acesta abia a ieșit din spital, după ce ucigașul l-a înjunghiat și pe el în zona pieptului, la o mână şi la un picior.

La momentul respectiv, medicii au spus că în cazul tânărului de 19 ani a fost pur și simplu un miracol că a trăit.

Proces Melis înjunghiată Craiova

Ea este Melis.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, judecat de Sinodul Bisericii Ortodoxe. Care e decizia BOR?

Cei doi se plimbau liniștiți prin parc, când elevul de la liceul militar s-a năpustit asupra lor. Încă nu este clar de ce a recurs la un asemenea gest, însă Emi a povestit că prima oară s-ar fi uitat insistent la fată şi de acolo s-a aprins conflictul.

Termenul de judecată în acest proces s-a amânat pentru data de 11 martie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si