Un bătrân în vârstă de 73 de ani a avut parte de o moarte cumplită! Acesta a fost găsit de oamenii legii fără suflare în mașina sa, într-o pădure aflată la aproximativ 30 de kilometri de Târgu Mureș.

Cine a sunat la 112?

O femeie care se afla în zonă ar fi sunat la 112, după ce a auzit zgomotul teribil. Autoritățile care au ajuns la fața locului au avut parte de un șoc când au ajuns.

Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat, chiar dacă medicii l-au resuscitat minute în șir. În cele din urmă, aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

”La sosirea echipajului vcitima se afla în stop caediorespirator fiind extrasă din maşină. Ulterior aplicâtui-se manevre de resuscitare, aproximativ 45 de minute. Nu a răspun sla manevre de resuscitare, pacient decedat”, a transmis Florea Marius, paramedic SMURD, pentru Observator.

Citește și: Scene terifiante în fața unui liceu din Maramureș. O minoră a fost agresată de fostul iubit, sub privirile neputiincioase ale martorilor

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal şi încearcă acum să afle cum de s-a produs o asemenea tragedie și cum a suferit bărbatul stopul cardiorespirator.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Pe trupul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, în continuare fiind transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului”, a precizat IPJ Mureș.

Doctoriță găsită înconștientă în Bragadiru

Un alt caz similar a avut loc joi. O femeie în vârstă de 43 de ani, de profesie medic stomatolog în București a fost descoperită inconștientă într-o pădure de lângă Bragadiru.

Aceasta ar fi fost găsită la jumătate de kilometru de mașină, iar cheia era încă în contactul autoturismului. Femeia lovise cu autoturismul mai mulți stâlpi de delimitare înainte de-a se opri la marginea drumului forestier. Încă nu se știe ce căuta acolo, însă cert este că tatăl său a dat-o dispărută, pentru că aceasta nu mai răspundea la telefon. Oamenii legii au găsit-o după aproximativ nouă ore, după ce ar fi localizat-o cu ajutorul GPS-ului de pe telefon.

Doctoriță inconștientă Bragadiru

Imagine din Bragadiru cu medicii care o salvează pe doctorița găsită inconștientă.

[Sursa foto: Colaj Antena 3 CNN & Facebook]

În jurul femeii aceștia au descoperit mai multe folii cu medicamente, ceea ce îi duce cu gândul la sinucidere. În acest moment, medicul se află internat și primește consiliere psihologică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si