O vestea cumplită a întristat comunitatea din Focșani! Miruna-Ioana Pîslaru, o tânără de doar 19 ani a încetat din viață, după ce a suferit un anevrism cerebral în timpul sesiunii universitare.

O întreagă comunitate a sperat că Miruna se va face bine

De altfel, tânăra intrase în comă, familia și apropiații sperând până în ultima clipă la o minune. Și în mediul online, oamenii au încercat să o ajute pe Miruna cu tot ce au putut.

”O putem ajuta pe Miruna Pîslaru folosind imaginația... Dacă toți vom imagina această copilă vie și plină de viață vom reuși...Imaginați-vă că această fetiță este și plină de viață. Am văzut că printre prieteniile ei este și nepoțica mea... Aceasta fetiță acum în timpul sesiunilor, din cauza stresului a făcut atac cerebral și este în comă... cum vă interesează foarte mult acest aspect mai mult decât că este un OM sau un copil care are nevoie de ajutor este studentă la medicină”, a scris cineva pe pagina de Facebook.

Studentă medicină moartă

Ea este studenta la Medicină care a încetat din viață.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Un bărbat a furat de la Mănăstirea Râmeț. Înainte, acesta cerșea în fața lăcașului de cult alături de un adolescent

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Și președintele Asociației ”Hope and Love for Life”, Corina Baraghin Momanu a fost printre inițiatorii acestei mișcări de solidaritate. 

Ne vedem diseară, ora 19:00, în Piața Unirii! Ne rugăm pentru Miruna! Ne rugăm pentru VIAȚĂ! Ne rugăm să rămână aici! Aștept toți prietenii acolo, vă implor! Va fi liniște, fiecare va rosti în gând și va înălța rugăciuni spre cer! Ne dorim doar rugăciune, decență pentru Miruna și familia ei! Iubire și Slavă cerească! ”,

a scris aceasta. 

Studentă medicină moartă

Ea este Miruna Pîslaru.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alex, un tânăr român de 27 de ani, mort într-un carambol cu 10 mașini în Spania. "Drum lin spre cer, dragul meu nepoțel!"

Pe data de 12 februarie mai multe persoane au ieșit în Piața Unirii din Focșani, acolo unde s-au rugat pentru Miruna.

Din păcate însă, secția unde a făcut prima gardă în calitate de studentă a fost și cea în care fata și-a găsit sfârșitul. Ea studia la facultatea de medicină Grigore T. Popa din Iași. Acum, părinții săi trebuie să se pregătească pentru înmormântare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si