„La aproape 50 de ani, Penelope Cruz dovedește că încă are spiritul unei adolescente rebele. În ultimul număr V Magazine, vedeta apare pe copertă îmbrăcată sumar, în stilul R&B al anilor 90. În revistă, actrița a oferit și un interviu, moderat de cântăreața Dua Lipa”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Penelope Cruz a pozat ca o puștoaică

Pe tocuri înalte, într-o pereche de pantaloni scurți din piele și o șapcă purtată ștrengărește pe cap, Penelope Cruz arată demențial pe coperta V Magazine.

Are aproape 50 de ani, și totuși nu se sfiește să-și arate trupul impecabil. Apariția e parcă la polul opus de cea de luna trecută, de la SAG Awards.

Citește și: VIDEO- Roxana Vancea s-a cununat religios. Evenimentul a fost spectaculos

Tot în V Magazine, Penelope i-a acordat un interviu cântăreței Dua Lipa. A vorbit despre visul ei de a fi actriță, pe care l-a avut încă din copilărie.
„Părinții mei nu cunoșteau pe nimeni. Parcă era un vis prea mare. Faptul că acum îmi câștig existența din asta înseamnă foarte mult pentru mine.(...) Când eram o fetiță, mă rugam să pot să joc”, spunea diva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Recent, Penelope Cruz a jucat în filmul „Ferrari” și a întruchipat-o pe Laura Ferrari, soția fondatorului mărcii de mașini sport.

Penelope Cruz are o avere estimată la 85 de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: