Salvatorii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitate să intervină marți, 5 martie, în Constanța, pe podul de la Doraly, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Citește și: Radu, polițistul din Sibiu care a fost lovit în plin de o mașină a fost condus pe ultimul drum. Agenții din țară au venit să-și ia rămas bun

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier a fost implicat un minor și o autospecială de poliție.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, victima, un copil de 15 ani, este conștient și a fost transportat la spital. 

Polițistul s-ar fi aflat în misiune, se îndrepta spre Portul Constanța 

IPJ Constanța a transmis că polițistul se afla în misiune, deplasându-se către Portul Constanța, pentru a efectua o cercetare la fața locului. 

Potrivit martorilor prezenți la fața locului, pietonul a fost acroșat de autospecială în timp ce traversa regulamentar strada.

După cum se poate observa în imaginile surprinse, autospeciala are parbrizul spart, semn că șoferul circula cu o viteză considerabilă, informează Replica Online

Ce a transmis IPJ Constanța

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-ar fi produs un accident rutier.


Din primele informații rezultă că un polițist din cadrul Serviciului Criminalistic ar fi accidentat un pieton care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal.
Tot din informațiile deținute până în acest moment, polițistul se afla în misiune, deplasându-se către Portul Constanța, pentru a efectua o cercetare la fața locului.
Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si