O tânără, în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața, miercuri seară în urma unui accident rutier extrem de grav care s-a produs pe DN5C, în județul Giurgiu.

Citește și: VIDEO- Accident teribil în Bărila. O mașină s-a răsturnat peste o bătrână de 81 de ani

În evenimentul rutier au fost implicate un autotren, un autoturism și o căruță, transmite presa locală.

Mașină cu patru tineri, spulberată de TIR

Patru tineri se aflau în autoturismul condus de un șofer de 21 de ani care s-a lovit de TIR.

"În autoturism se aflau patru persoane, una dintre acestea fiind găsită în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, tânăra nu a mai putut fi salvată", a transmis ISU Giurgiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani și doi pasageri, un bărbat de 20 și o fată de 14 ani, au fost preluați de echipajele SMURD și SAJ și transportați la spital.

Conform ISU Giurgiu, pasagerii erau conștienți și cooperanți. În TIR se afla doar conducătorul auto, iar în căruță un bărbat. Aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În TIR se afla doar conducătorul auto,

În TIR se afla doar conducătorul auto

[Sursa foto: Giurgiuveanul.ro]

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

O tânără de 27 de ani a intrat cu mașina într-un gard și a murit pe loc

O tânără de 27 de ani din comuna Giurgiţa, județul Dolj, a murit în noaptea de miercuri spre joi după ce a intrat cu maşina pe care o conducea în gardul unei case din localitate.

Accidentul mortal a avut loc pe drumul județean DJ 561. Potrivit primelor informații, șoferița a pierdut controlul volanului.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"În seara zilei de 06 martie a.c., ora 23.55, poliţişti din cadrul Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DJ 561, în comuna Giurgiţa, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că o tânără de 27 de ani, din comuna Giurgiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un copac, fiind proiectată în gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, tânăra a decedat", a informat, joi, IPJ Dolj.

Conform Agerpres, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si