"Cei șase indivizi care au snopit în bătaie un tânăr, în Ploiești, au ajuns pe mâna Poliției. Agresorii ar face parte dintr-un clan interlop care a terorizat orașul, iar întregul scandal ar fi pornit din cauza unei reglări de conturi. Bătăușii au fost filmați când devastau un autoturism, pentru că proprietarul nu ar fi dorit să plătească taxă de protecție. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Interlopi arestați după bătaia din stradă

"Mergem oricare la pușcărie, să moară copiii mei, cu brațele deschise și râzând! Noi suntem aici toți frații la un loc! Pe noi aici ne găsiți!", au declarat interlopii.

Așa se lăuda pe rețelele de socializare unul dintre interlopii clanului Lupu. Mascații l-au ascultat și au descins la trei adrese din Ploiești unde aceștia se ascundeau. Oamenii legii au reușit să îi găsească pe toți cei șase agresori care în urmă cu două zile au snopit în bătaie, în mijlocul orașului, un tânăr de 24 de ani care urcase într-o mașină de ride sharing. Camera de bord a șoferului a surprins scenele de coșmar.

Înarmați cu bâte și topoare, interlopii au atacat fără să le pese că erau în mijlocul străzii, în văzul tuturor!

Cu greu a reușit victima să scape din mâinile agresorilor. Cei șase indivizi au lovit fără milă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conflictul nu ar fi nou. Rudele victimei spun că în urmă cu câțiva ani au fost nevoiți să se mute din țară, după ce interlopii le-au cerut taxă de protecție. Pentru că ar fi refuzat să plătească, mai mulți indivizi din grupare, printre care și o femeie, au devastat o mașină cu toporul.

Iar pe rețelele de socializare amenințările se țineau lanț.

"Vă este frică să ajungeți acasă? Vă este frică că vă vede lumea bătuți? V-a văzut lumea deja, să moară copiii mei!Vreți război? Care vrea război, veniți frate!", au declarat interlopii.

Cei șase interlopi au fost prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: VIDEO- Mărturiile șocante ale martorilor prezenți la bătaia cu bâte și topoare a tânărului din Ploiești: "Nici nu mai ies din casă pentru că îmi este frică"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: