,,A fost primul weekend de primăvară cu temperaturi ceva mai blânde, așa că ieri oamenii au ieșit la plimbare. Cei care au ales o plimbare în Grădina Botanică din Cluj nu au regretat. În aceste zile florile de sezon oferă un spectacol natural inedit'', a transmis Simona Pătruleasa.

Ghioceii, vedete în Grădina Botanică

Aleile cu ghiocei fac spectacol la Grădina Botanică din Cluj Napoca. Vizitatorii îi pot admira, dar nu se pot apropia de ei, așa că se bucură că îi pot vedea...de la depărtare.

,,Îmi place să vin aici în fiecare sezon pentru că în fiecare sezon sunt culori super faine'', a spus un martor.

Pe această tânără am întâlnit-o pe potecile care duc spre câmpul cu ghiocei. A ales să se relaxeze printre florile de primăvară, citind și savurând o cafea în natură.
,,Arată foarte bine și tot timpul vin aici pentru că e un loc unde pot să scap un pic de sunetul de mașinii, chiar e un parc, adică nu mă deranjează să plătesc pentru asta că e un preț mic. Am niște cărți aici, ceva de scris și...te relaxează liniștea asta? Da, și aerul curat'', a

spus un martor.
Pe langa ghiocei există o multitudine de flori de sezon care au înflorit acum în prag de primăvară.
,,Am admirat brândușele, am venit la astea-nu știu cum se cheamă și îmi plac primlele pentru ca și eu am acasă dar nu le las să crească în iarbă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vremea e potrivită pentru plimbare și e aer curat, Clujul oricum e frumos, nouă ne place'', a spus un martor.

,,Am vazut flori frumoase. Ce fel de flori ți-au plăcut? Mi-au plăcut alea mov. Și la ghiocei ai fost? Da. Le-ai făcut și poze? Da.
Pentru că și vremea a ținut cu ei, vizitatorii au venit în număr mare în acest weekend.
Cum a fost vizita aici? A fost superb, o oază de liniște în mijlocul orașului. Mă gândesc cum o să fie vara..
Am mers la poiana cu ghiocei  

,,Chiar ne-am bucurat, suntem din Vatra Dornei și de la noi de la frig am ajuns aici într-o zi superbă chiar. 
,,Sper să mai revenim și când înfloresc lalele, trandafirii..a fost și vreme bună astăzi. Da, a ținut cu noi. Am zis să ieșim la o plimbare,''  a spus un martor.

Citește și: VIDEO- Florile primăverii, într-o nouă prezentare. Cele mai impresionante aranjamente pentru 8 martie

Dacă în acest weekend am avut parte de temperaturi plăcute și vreme cu soare, de săptamana viitoare vremea redevine mohorâtă.

A doua săptămână din martie aduce ploi în toată țara.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Meteorologii anunță și intensificări ale vântului, în special în Sudul Banatului. Dacă luni se anunță temperaturi generoase, chiar 20 de grade în Vest, de marți mercurul scade, iar maximele nu vor depăși 12-13 grade Celsius. Însă vorbim despre temperaturi normale pentru această perioadă din an.

Începutul lui martie a adus în schimb temperaturi neobișnuit de ridicate. Cu maxime termice de 18-19 grade în acest week-end, natura a explodat într-o simfonie a florilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: