,,Zeci de arădeni care au încercat să plece cu mașina la muncă au avut parte de o supriză neplăcută. 24 de autoturisme au fost vandalizate iar camerele de supraveghere au surprins un individ care, între timp, a fost reținut. Polițiștii încearcă acum să stabilească dacă a acționat singur sau a avut complici'', a transmis Christian Sabbagh.

Zeci de mașini au fost vandalizate

E ora 4 dimineața iar un individ îmbrăcat într-o geacă închisă la culoare trece pe lângă mașinile parcate. Găurește cauciucurile și apoi își continuă drumul liniștit. Totul se petrece în apropierea gării din Arad.

,,Astăzi am coborât să iau mașina, am constat că m o roată împunsă cu un fel de briceag’’.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

,,Are pană pe partea stângă și am văzut că cauciucurile sunt tăiate’’.

Citește și: VIDEO- Hidra, statuia vandalizată, scoasă la vânzare! Când urmează să aibă loc licitația

În total, 24 de mașini au fost vandalizate, iar paguba trece de 15 mii de lei.

Claudia Iuga, Purtător de Cuvânt IPJ Arad: La nivelul Poliției Municipiului Arad a fost întocmită o structură de cercetare extinsă coordonată de șeful biroului de investigații criminale.

În urmă cu 3 ani, în aceeași zonă a orașului, zeci de mașini parcate au fost zgâriate. Vinovatul nu a fost indetificat nici până acum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: