O femeie în vârstă de 50 de ani a trăit clipe de panică! Aceasta ieșise de la grădinița unde lucra și se îndrepta către parcarea sa, iar în tot acest timp, fostul ei partener, în vârstă de 36 de ani a pândit-o după autoturism.

Momente de groază pentru femeia din Capitală

Aceasta a reușit să-l vadă și imediat s-a urcat în mașină și a blocat ușile.

Nervos, individul s-a urcat pe cu picioarele pe parbriz, pe care l-a și spart, a îndoit tabla capotei şi a încercat să smulgă portierele. Femeia a rămas șocată de gestul bărbatului și a sunat într-un suflet la 112, astfel încât să fie salvată cât mai repede.

”Au venit polițiștii, că altfel stăteam mult și bine în mașină. Eram în stare de șoc, habar n-am. Era pitit, era jos în lateralul mașinii”, a spus femeia, conform Observator.

Bărbat amenințări Capitală

El este individul care s-a urcat pe mașina fostei partenere în Capitală.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Cine este primarul care a luat leagăne și uși de la grădinița din comună și le-a instalat în propria pensiune?

Individul periculos nu a suportat despărțirea

Femeia, în vârstă de 50 de ani, le-a povestit poliţiştilor că l-a părăsit pe atacator după o relaţie de doi ani în care a suportat multe certuri şi izbucniri violente, însă acesta nu a suportat despărțirea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

”Am stat de vorbă și i-am spus că nu o să mai fim împreună din cauza a ceea ce s-a întâmplat atunci... L-am blocat peste tot și asta l-a înfuriat foarte tare, că nu a mai putut să dea de mine. Începuse să mă sune foarte des și i-am spus... mă lași în pace, că nu am cum să stau la telefon când vrei tu. Venea și acasă”, a mai precizat femeia.

Bărbat amenințări Capitală

Imagine cu bărbatul care s-a urcat pe mașina fostei sale iubite.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: O tânără din Dâmbovița a trecut prin clipe de groază! La ce chinuri a supus-o fostul iubit, cu 12 ani mai mare?

El i-ar fi pus pozele victimei în mediul online spunând că e dispărută, doar pentru a o găsi.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acum, acesta a fost arestat pentru 30 zile, fiind acuzat de hărțuire, amenințare și distrugere. Totodată, pe numele lui a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

"Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent, față de bărbat a fost emis un odin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, față de bărbat, magistrații au dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile", se precizează în comunicatul Poliţiei Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si