,,Peisaje spectaculoase, bucate alese și tradiții. Turiștii care vor să petreacă Paștele în Mărginimea Sibiului se vor bucura de un adevărat festin, ca-n vremurile de demult. Proprietarii pensiunilor au stabilit deja meniul de sărbători și au pregătit cele mai bune oferte pentru oaspeți’’, a transmis Simona Pătruleasa.

Pregătiri pentru Paște în mărginime

În această pensiune din Rășinari, gazdele se pregătesc să întampine oaspeții cu tot ce este mai bun. Comuna este cunoscută în zonă special pentru tradiția oieritului, așa că de pe mesele de sărbători nu lipsesc preparatele tradiționale. La mare cinste stau tocana de oaie și cotletele de berbecuț.

,,Avem tocăniță de miel. La noi în zonă este foarte renumită. Fiind foarte multe oi, avem aici avem cotlet de berbecuț tot așa de la noi de aici din zonă’’, a spus Doina Țurcaș, bucătar.

Turiștii care ajung in zonă sunt cu adevărat răsfățați, iar localnicii au grijă să-i facă se se bucure de o experiență unică.

,,Avem aceste oferte gastronomice foarte bine personalizate. Începând de la aperitivele specifice zilelor de Paște, drob, salată de boeuf, oua umplute…

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Avem ciorbele foarte bune și gustoase: ciorbă de miel care nu are voie să lipsească, ciorbă de perișore sau supa cu tăiței facuți în casă’’, a spus Maria Lupu, proprietar pensiune.

Oaspeții nu vor avea timp să se plictisească.

După o masă copioasă se pot relaxa la piscina, iar cei cei care vor să descopere împrejurimile pot face drumeții pe potecile din Cindrel.

,,Singura condiție pe care o impunem la rezervare pentru zilele de Paști este de minim 3 nopți de cazare. Tariful pentru nopțile de cazare pornește de la 260 de lei pentru camera dublă și avem inclus micul dejun.

Citește și: De ce sfaturi trebuie să ținem cont în post? Un medic a dezvăluit totul

Nu lipsește concursul din gradină pentru cel mai bun și n ai rapid culegator de ouă roșii’’, a spus Maria Lupu, proprietar pensiune.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Sătul cu ulițe înguste și pietruite, înconjurat de dealuri și livez, a ajuns în ultima perioadă în atenția străinilor din întreaga lume! Localitatea a fost inclusă in topul celor mai bune destinații rurale.

,,Rășinariul este în topul destinașiilor pereferate de turiști pentru petrecerea sărbătorilor. Peisajele spectaculoase, bucatele, dar și tradițiile, atrag aici vizitatori din toate colțurile lumii’’, a transmis Anca Marin, correspondent Știrile Kanal D.

,,Îi vad cu placere cum se plimba pe ulitele satului, sunt foarte atente, lumea salută Hristos a Înviat! Adevărat a Înviat!

În zonă sunt aproape 40 de pensiuni, așa că turiștii care vor să se bucure de o vacanță la poalele Munților Cindrel pot să aleagă unde să se cazeze în funcție de preferințe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: