Marcel Ciolacu a declarat că pe teritoriul României se va construi cea mai mare și modernă fabrică de pulberi pentru muniție NATO. De asemenea, în același interviu, premierul a făcut dezvăluiri cu privire la investiția uriașă care urmează să fie făcută.

Cu fermitate, Marcel Ciolacu a făcut precizări cu privire la poziția României în cazul unui conflict cu Federația Rusă.

Marcel Ciolacu: "România nu va fi atacată de Federaţia Rusă" 

Marcel Ciolacu a declarat că pe teritoriul României va fi construită o fabrică modernă, care să producă pulberi de muniție pentru NATO. Premierul a declarat să investiția în acest proiect se ridică la sute de milioane de euro, iar partenera României în acest demers este Comisia Europeană.

marcel ciolacu

Ce a declarat premierul după ce a anunțat că va construi cea mai mare fabrică de pulberi pentru muniție?

[Sursa foto: Facebook- Marcel Ciolacu]

"Urmează luni sau marţi, Comisia Europeană o să facă anunțul, pentru că avem un proiect comun, va fi cea mai modernă fabrică de pulberi pe teritoriul României. O investiție de aproape 400 de milioane de euro şi Comisia Europeană vine şi ea la această investiție cu 47 de milioane de euro. Există mai multe contracte în acest moment în derulare", a declarat Marcel Ciolacu, premierul României, potrivit digi24.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Premierul a declarat, în cadrul aceluiași interviu, că fabrica de pulberi pentru muniție NATO nu ar însemna un motiv de atac al Federației Ruse către România. Premierul a declarat că România, stat NATO, nu are cum să fie atacată de Rusia.

Citește și: ”Vă rog din suflet!”. Gestul disperat făcut de mama lui Radu Ayan, după ce copilul a dispărut fără urmă de lângă bunica sa. Băiatul de doar doi ani a fost văzut ultima intrând în pădure

marcel ciolacu

Marcel Ciolacu, premierul României

[Sursa foto: Facebook- Marcel Ciolacu]

"România este membră NATO. Avem pe teritoriul României mii de soldaţi trimişi, ca şi ţară gazdă, avem un comandament francez, coordonare franceză pe teritoriul României, sunt şi militari din aproape toate statele europene. România nu va fi atacată de Federaţia Rusă",  a mai declarat Marcel Ciolacu, potrivit digi24.ro.  

Ministrul Economiei ar fi declarat că România fabrică, în prezent, rachete. De asemenea, ministrul a declarat producția de arme va fi diversificată, în colaborare cu o companie străină, relatează sursa citată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si