Radu Ayan, copilul de doi ani care a dispărut de lângă bunica sa, a fost găsit în pădurea de la marginea satului, în siguranță.

Micuțul a fost căutat neîncetat timp de 24 de ore, iar când speranțele se diminuau, o minune a făcut ca Radu Ayan să fie găsit.

Părinții micuțului, aflați în străinătate, s-au întors în țară la scurt timp ce au aflat de dispariția copilului lor. 

Primele declarații ale părinților lui Radu Ayan: "Dumnezeu mi l-a dat înapoi" 

O minune a făcut ca micuțul Radu Ayan să fie găsit în viață, după 24 de ore de la dispariție. Minorul a fost găsit în pădure, sprijinit de un copac, înfrigurat din cauza gerului îndurat.

radu ayan

Părinții lui Radu Ayan, primele declarații după ce micuțul a fost găsit după 24 de ore de căutări

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Părinții micuțului sunt în culmea fericirii după ce și-au găsit copilul. Aceștia s-au întors de urgență în România când au aflat de tragedia care le cuprinsese familia. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nici nu am cuvinte de bucurie, nici nu pot să exprim, a declarat mama copilului, potrivit observatornews.ro.

Întrebat dacă credea că propriul copil va fi găsit în viață, tatăl micuțuluii a răspuns fără ezitare că da.

Da, mă aşteptam la asta. Am avut acest sentiment. Sunt tată, mă aşteptam. Dumnezeu mi l-a dăruit şi Dumnezeu mi l-a dat înapoi, a declarat tatăl copilului, potrivit observatornews.ro.

Citește și: VIDEO- Radu Ayan a dispărut de lângă bunica sa într-o clipă de neatenție. Femeia credea că băiețelul de doar 2 ani se joacă în curte, însă ultimele imagini cu el arată cu totul altceva. Minorul este căutat de ore bune

radu ayan copilu disparut

"Dumnezeu mi l-a dat înapoi". Părinții lui Radu Ayan, primele declarații după ce micuțul a fost găsit după 24 de ore de căutări

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Dispariția care a mobilizat întreaga țară

Dispariția lui Radu Ayan a mobilizat sute de oameni. Atât autoritățile, cât și oamenii de rând au plecat în căutarea micuțului, văzut ultima dată când intra în pădure.

"Dispărut acum 3 ore! Ajutați-mă să îl găsim, în zona conton Agiorghiesei, vă rog din suflet!",  a scris mama micuțului, la scurt timp după ce acesta a fost dat dispărut, pe rețelele sociale, potrivit wowbiz.ro.

La căutări au participat peste 400 de oameni. Micuțul a fost găsit de trei polițiști, care au venit din timpul liber pentru a ajuta la găsirea lui Radu Ayan.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

cautari radu ayan

Părinții lui Radu Ayan, primele declarații după ce micuțul a fost găsit după 24 de ore de căutări

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Nu vă pot exprima în cuvinte, sunt emoţionat, a declarat unul dintre eroii care l-au găsit pe micuț, potrivit observatornews.ro.

Unul dintre polițiștii care l-au găsit pe Radu Ayan a declarat că micuțul i-a strigat cu ultimele puteri, de lângă un copac.

Era lângă un copac, sprijinit de un copac, între vreascuri uscate, obosit. Dar a avut totuşi puterea să strige la noi, a fost mărturia polițiștului, potrivit obervatornews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si