Un individ din Galați a terorizat o comună întreagă. A dat spargeri în patru locuințe, iar apoi le-a incendiat pentru a-și acoperi urmele. Înainte de atacuri, bărbatul le-ar fi pus din senin gând rău și i-a amenințat pe proprietarii caselor, deși nu avea niciun conflict cu ei. Polițiștii au deschis o anchetă și l-au reținut 24 de ore, a transmis Christian Sabbagh.

Comună terorizată de un piroman

Nimic nu mai avem! Nimic! Doar casa în picioare! Dar restul? Nimic, nimic! Nu mai spun că trebuie să o luăm de la 0!

Este strigătul de revoltă al uneia dintre victimele piromanului din satul Tălpigi. Femeia a rămas fără toată agoniseala de o viață după ce un individ i-a pus gând rău și i-a dat foc la casă noaptea trecută.

A intrat aici! Mi-a luat plasma mare! De pe hol o măsuță, scaunele! Aici am avut pat pe mijloc!

Aici a dat foc, iar de aici a luat absolut tot foc! Până și la bucătărie, în partea cealaltă am văzut!

Tot mobilierul, toate dușumenele, canapelele. Pat am avut aici, să știți! Pat pe mijloc a fost aici! A ars până...uitați! Instalația de la centrală, uitați!

Proprietara trăia cu teamă de câteva luni din cauza individului. În repetate rânduri ar fi fost amenințată, însă nu s-a gândit că bărbatul își va duce planul la bun sfărșit.

Am muncit 38 de ani. Cu drag am muncit, cu drag am stat aici. Si un individ intr-o singură noapte a distrust tot ce am muncit noi!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Piromanul este recidivist. A fost condamnat pentru mai multe furturi, însă a fost eliberat. Întors în sat, a băgat frica în toți localnicii.

Suntem terorizați de când a venit individul ăsta din puscarie, numai teroare face cu toți vecinii, cu tot satul!

Pompierii au fost ieri solicitați să intervină, însă nu au reușit să salveze nimic din bunurile familiei. Polițiștii au fost chemați și ei să investigheze, iar în mijlocul cercetărilor au fost anunțați că alte trei

În această gospodărie individul a intrat luna trecută și a furat, iar proprietara l-a reclamat.

Mi-a luat o plasmă de aici, de 1 m înălțime. Mi-a luat centrala. Mașina de spălat a scos-o pe aici.

Drept răzbunare pentru că s-a adresat poliției, individul a început să îi transmită femeii amenințări, iar noaptea trecută a venit și i-a dat foc la casă.

Azi noapte mi-a dat foc! In nenumărate randuri mi-a spus, prin diferite persoane, ca imi taie capul, ca imi taie mâna, că imi dă foc!

De ce eu m-am gândit să anunț poliția. Trebuia să stau și el să facă ce vrea cu noi!

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Și uitați! S-a concretizat! Ne-a dat foc! Și mie, și doamnei și vecinei doamnei!

De furia individului nu a scăpat nici proprietarul magazinului din sat.

A intrat și mi-a luat din magazin țigări și mai multe bunuri de consum!

Am fost amenințați!

Că îmi dă foc dacă depun mărturie sau depun ceva declarații împotriva lui, sau dacă nu îmi retrag plângerile!

Individul a fost capturat, în cele din urmă, de polițiști. Este cercetat acum pentru furt calificat, distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu și s-ar putea întoarce în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: