Trei tineri au realizat un selfie în fața Jandarmeriei, iar repercusiunile sunt grave. Poza le-a adus o amendă de sute de lei, iar motivul este șocant.

De ce au ajuns tineri să plăteascp un selfie făcut în fața sediului Jandarmeriei? Este una dintre cele mai scumpe poze din România!

Cel mai scump selfie din România, în fața Jandarmeriei

Trei tineri s-au ales cu o amendă usturătoare după ce au arealizat un selfie, în fața sediului Jandarmeriei.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de 22 martie, în jurul orei 15:00, în fața Jandarmeriei Bărila. Cei trei tinerui, care sunt și frați, au realizat un selfie în fața sediului insituției. 

În timp ce se pozau liniștiți, jandarmii au observat că aveau asupra lor băuturi alcoolice, dar și substanțe susceptibile a fi interzise.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce au văzut că au fost observați de jandarmii aflați la serviciu, unul dintre tineri a încercat să fugă. Acesta a fost condus la sediu de autorități. 

În urma verificărilor, asupra unuia sdinttre tineri, jandarmii au găsit un pliculeț cu o substanță albă de tip cristal.

Cercetările au fost îndreptate către organele de abilitate. Între timp, fotografia tinerilor a fost sancționată dur. Poza făcută le-a adus o amendă usturătoare, de 1.500 de lei.

Citește și: Directorul unui mare lanț de magazine, găsit împușcat. Tragedia vine la doar zi după ce a fost condamnat să plătească o amendă uriașă

Un selfie cu sticla de bere în fața sediului Jandarmeriei Brăila i-a dat de gol pe trei frați, care aveau asupra lor băuturi alcoolice și substanțe susceptibile a fi interzise.

Totul s-a petrecut astăzi, in jurul orei 15.00, când jandarmii aflați în serviciu i-au observat pe cei trei tineri care se fotografiau in timp ce consumau alcool. La vederea forțelor de ordine, una dintre persoane a încercat să fugă, dar a fost oprită de jandarmi și condusă la sediu. În urma verificărilor, asupra unuia dintre tineri a fost găsit un pliculeț ce conținea o substanță albă de tip cristal. "Fotografia" celor trei frați, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei, se arată în comunicatul transmis de autortități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si