Trupul neînsuflețit al Andreei urmează să fie adus astăzi acasă, în comuna Padeș, județul Gorj. Tânăra de 21 de ani, studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara, și-a găsit sfârșitul într-un mod teribil, după ce iubitul ei ar fi înjunghiat-o de aproximativ 30 de ori cu un cuțit, din gelozie.

Trupul studentei ucise de iubit urmează să fie adus acasă

Rudele și familia Andreei așteaptă ca trupul fetei să fie adus acasă.

Oamenii sunt încă șocați de tragedia care s-a abătut asupra lor și nu își pot imagina cum tânăra a avut parte de un asemenea sfârșit groaznic.

Teodora Argint, corespondentul Știrilor Kanal D, se află în Gorj, acasă la Andreea și vine cu mai multe informații despre subiect.

În urmă cu puțin timp s-a finalizat raportul IML, care a dezvăluit că moartea fetei a fost una violentă, după ce iubitul ei, Mirel Dragomir, ar fi înjunghiat-o cu aproximativ 30 de lovituri de cuțit, majoritatea fiind prezente la nivelul gâtului.

Vestea decesului Andreei a șocat și revoltat în același timp o întreagă comunitate. Potrivit mai multor persoane, Mirel Dragomir era văzut ca fiind un om liniștit, conștiincios, preocupat de studii și nicidecum nu ar fi fost catalogat drept o persoană violentă. 

andreea studenta

Andreea, studentă la Medicină, ucisă de iubit

[Sursa foto: Facebook]

Tânărul a fost prezent sâmbătă, 23 martie 2024, în fața instanței pentru aprobarea arestului preventiv.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, Mirel și-a recunoscut fapta oribilă în fața magistraților și a fost de acord să fie plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

În continuare, polițiștii continuă cercetările pentru a face lumină în acest caz.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 25 de ani de ani în spate gratiilor.

Tânăra va fi înmormântată joi, în județul Gorj.

Ce l-a făcut pe tânăr să recurgă la crimă?

Potrivit informațiilor, Andreea ar fi fost împreună cu Mirel de câteva luni, însă, vineri, după cei doi s-au întors de la facultate, fata i-a mărturisit că vrea să se despartă de el.

Orbit de furie, acesta a început să se certe cu iubita lui, urmând ca mai apoi să ia un cuțit de bucătărie și să o înjunghie de aproximativ 30 de ori.

Citește și: Mirel Dragomir, tânărul student care i-a luat viața Andreei, își dorește să scape de o pedeapsă dură. Cererea pe care a făcut-o în fața instanței, după ce și-a recunoscut fapta?

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

mirel dragomir

Mirel Dragomir, principalul suspect în cazul uciderii Andreei

[Sursa foto: Facebook]

Ulterior, agresorul ar fi lăsat-o într-o baltă de sânge după care ar fi plecat.

Tânărul s-ar fi întâlnit la scurt timp cu o rudă, cu care n-ar fi vorbit absolut nimic despre fapta pe care o comisese în urmă cu puțin timp.

Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit de o colegă de apartament.

Tatăl Andreei a trecut prin clipe cumplite după ce tânăra era așteptată acasă la părinți, în Gorj, încă de vineri seara. Bărbatul a încercat să-și sune atât fiica, cât și pe iubitul fetei pentru a afla ce se întâmplă, însă nu a primit niciun răspuns.

Speriat că fiica sa ar fi putut păți ceva, tatăl Andreei a pornit de grabă spre Timișoara, unde a aflat tragica veste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si