Un videoclip cu locuința unui brașovean a stârnit zeci de reacții din partea internauților. În clip se vede cum căsuța cu mansardă este situată pe acoperișul unui bloc de 8 etaje. Mulți se întreabă cum a reușit omul să facă acest lucru, și, cel mai important, cum se face accesul în locuință.

Casă cu mansardă construită pe un bloc de 8 etaje în Brașov

Întâmplarea amintește de o situație similară, după ce, recent, s-a aflat că un bogătaș indian și-a construit un conac de 20 de milioane de dolari pe un zgârie nori.

Clădirea este situată deasupra unui bloc de 33 de etaje, cu apartamente de lux și se află în Bangaluru, în India.

Însă, la Brașov, căsuța nu este deloc o noutate pentru localnici. Zilele trecute a apărut un videoclip în spațiul online cu respectivul imobil, în care autorul filmării își pune mai multe întrebări, printre care și „sunt curios, care-i autorizația?”.

Citește și: VIDEO. El este indianul care și-a construit un conac pe un zgârnie-nori. Magnatul riscă să nu locuiască niciodată în casa în care a investit 20 de milioane de dolari. Care este problema?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

casa pe bloc

Imobilul este construit pe un bloc cu 8 etaje

[Sursa foto: capturi Facebook/ Eugen H.]

După apariția videoclipului în spațiul online, reprezentanții, Poliției Locale Brașov, în subordinea căreia se află Departamentul Disciplina în Construcții, s-au autosesizat și au mers la fața locului pentru verificări, potrivit bizbrasov.ro.

Ulterior, s-a constatat că imobilul este construit legal și are o vechime de mai bine de un deceniu. De asemenea, reprezentanții au mai aflat că accesul în locuință se face prin scara blocului, apoi de la ultimul etaj pe o scară metalică. 

politia

Poliția Locală Brașov

[Sursa foto: Facebook/ Poliția Locală Brașov]

„Spațiul verificat apare în extrasul de Carte Funciară și există contract de vânzare cumpărare din anul 2013, fapt pentru care nu se pot dispune măsuri. Nu au fost executate alte lucrări de la cumpărarea acestuia”, au transmis pentru sursa citată anterior oficialii Poliției Locale Brașov.

De asemenea, polițiștii locali au mai precizat:  „Construcția respectivă a avut autorizație de construire din septembrie 1999 și certificatul de dare în folosință este din martie 2000. Are o suprafață de 42,02 mp. Accesul se face din scara de acces comuna de la et. 8, pe o scară metalica către zona terasei blocului”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si