Cinci frați au trăit o viață de coșmar timp de 10 ani, după ce au ajuns în plasament la bunicii din partea tatălui. Copiii erau terorizați și bătuți chiar și atunci când mâncau fără să ceară voie. Fratele cel mare a pus piciorul în prag și a dezvăluit totul, iar autoritățile au emis un ordin de protecție pe numele bunicilor.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Christian Sabbagh.

„Monștrii” familiei, deghizați în bunici

Astfel de agresiuni erau la ordinea zilei în apartamentul în care locuiau cinci frați, alături de bunicii lor. Copiii au trăit o perioadă în Spania, însă din cauza unor probleme mama lor a fost nevoită să îi trimită în plasament la bunicii paterni. Cum au ajuns sub acoperișul lor, a început calvarul.

,,Să taci! Ai înțeles? Ai înțeles să taci?!'', a spus bunica.

Scenele îngrozitoare au fost surprinse de o cameră de supraveghere, montată de bunici în camera copiilor. Bătăile și țipetele au ajuns să fie o normalitate, iar bunicii au ajuns să îi agreseze pe nepoți chiar și atunci când le era foame.

Bunica: Nu ți-am zis că fără știrea mea nu ai voie să mănânci?

Nepot: Îmi era foame

Bunica: Da' de ce?!

Nepot: Și-a pus el singur. Și-a mai pus el trei linguri de mâncare...

Bunica: Da' de ce?! De ce ai mâncat fără știrea mea? V-a dat tata, ați mâncat?!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nepot: Îi era foame...

Bunica: Și de ce nu ai spus că nu te-ai săturat?

Nepot: A zis că ne mai dă ceva pe lângă...

Fratele cel mare, în vârstă de 16 ani, nu a mai suportat gândul că nu își poată apăra frații mai mici. A povestit totul autorităților și mamei.

Găsea motive din orice! Ne punea să facem curățenie, pentru că nu făceam cum dorea, fiind copii ne mai jucam, iar când vedea că ne jucăm începea să dea în noi. Nu ne lăsa să mâncăm decât ce era în farfurie. La un moment dat a zis că ne dă mâncare de pisici.

,,Aveam cameră și în bucătărie. Ca să nu mâncăm! Se uita să mâncăm doar ce ne punea în farfurie'', a spus băiatul de 16 ani.

Mama copiilor nu știa despre calvarul din casă, pentru că micuții nu aveau voie să o contacteze. Când a auzit despre chinurile la care au fost supuși,  femeia a depus și ea plângere la poliție.

,,Nu am știut nimic. Nu ați mai fost în țară de 10 ani? Nu. Îmi arătau poze, în poze era cu totul altceva! Eu credeam că sunt bine, cu familia, cu bunica!’’, a spus mama.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Vecinii habar nu aveau ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Unii au fost șocați când au aflat că bătrânii doar purtau masca bunicilor grijulii, iar în realitate erau adevărați monștri.

,,Îl aud pe taică-su zicând că nu și-a făcut lecțiile, asta da! Dar că ii bate, că țipă, nu am auzit!’’, a spus un vecin.

Alții pare că îi învinovățesc pe minori.

Citește și: VIDEO-Adolescentă din Tulcea, abuzată de mama adoptivă. Aceasta ar fi distribuit ulterior imaginile pe internet

În cele din urmă, cei cinci copii au fost preluați de autorități, iar pe numele bunicilor au fost emise ordine de protecție. Dacă le vor încălca, cei doi ar putea ajunge în spatele gratiilor.

e cuvânt IPJ Galați- Polițiștii au întocmit 2 dosare penale pentru violență în familie.

Dacă sunteți victima violenței domestice, apelați numărul tel verde afișat pe ecran.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: