Apartamentul din Paris al regretatului designer Karl Lagerfeld a fost scos la licitație! Situat în inima orașului, cu vedere spre Sena și muzeul Luvru, acesta s-a vândut pentru suma colosală de 10 milioane de euro. Banii ar urma să ajungă în conturile pisicii sale, Choupette,  a transmis Simona Pătruleasa.

Apartamentul lui Lagerfeld, vândut la licitație

Situat într-o clădire care dateaza din secolul al 17-lea, apartamentul creatorului de modă Karl Lagerfeld are trei camere și o suprafață uriașă de 250 de metri pătrați. Locuința care se află în centrul istoric al Parisului, a fost scoasă ieri la licitație pentru o sumă astronomică.

Thomas Jousselin, notar- Prețul de pornire pentru această proprietate este de 5,3 milioane de euro. Este o licitație publică, este deschisă tuturor, iar pentru a avea acces în camera licitației, potențialii cumpărători vor trebui să plătească un depozit de 1.6 milioane de euro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Celebrul designer a locuit aici timp de 10 ani, până la moartea sa din 2019. El a refăcut apartamentul pentru a ii da o notă avangardistă, cu podea din beton, ferestre acoperite si panouri din sticlă. Locuinta a fost vândută cu 10 milioane de dolari, aproape dublul prețului de pornire. Banii vor ajunge acum în contul lui Chaupette, pisica din rasa birmaneză pe care designerul a iubit-o enorm.

Citește și: VIDEO- Costumele vedetelor, scoase la licitație. Printre ținute se numără și o rochie purtată de Madonna

Karl Lagerfeld- Oriunde mă duc, copiii mă întreabă ce mai face Choupette. Ar trebui să o vedeți, v-ați îndrăgosti de ea, pentru că este incredibilă. Are niște ochi imenși albastru-safir și o blană albă frumoasă.

După moartea designerului, pisica a rămas cu o avere estimată la 200 de milioane de dolari și a rămas sub supravegherea unei echipe întregi de ingrijitori. Ea continuă să ducă o viață luxoasă, iar anul trecut a apărut în revista Vogue.

Choupette are și propriile conturi de socializare, unde a adunat sute de mii de urmăritori din toată lumea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: