Frumusețea pielii nu mai este doar pentru femei, ci și domnii au început să cocheteze mai des cu acest domeniu. Au crescut cererile de epilare definitivă la bărbați, care vin în centrele speciale și își fac chiar și abonamente. Iată ce presupune această procedură în cazul domnilor, a transmis Simona Pătruleasa.

Și bărbații se epilează definitiv

Așa începe o ședință de epilare definitivă pentru... bărbați! Domnii au simțit pe pielea lor până acum chinul femeilor de a se epila cu ceară tradițională așa că mai nou își fac curaj și aleg varianta cu laser, care elimină părul aproape definitiv. Cel mai des se cer zona spatelui și axila.

Citește și: VIDEO- Ritual colorat pentru zeitățile hinduse. Sudul Indiei sărbătorește în această perioadă

Discuție reporter-client- ,,Simțiți ceva, vă doare? Nu, diferența mare de tot, e foarte comod’’.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Daniel e unul dintre clienții care a început de ceva vreme epilarea definitivă la o clinică din București. Face ședințe pe mai multe zone ale corpului,  iar rezultatele se văd rapid.

Încă de prima oară laserul arde firele de păr crescute, apoi se lucrează o dată la o lună, două firele nou apărute. Tratamentul poate dura până la un an, timp în care pielea devine tot mai fină.

,,Fac epilarea definitivă pentru că e mai puțin dureros, pot oricând doresc să vin și după aia să mă întorc la birou'', a spus Daniel.

Cererile au crescut acum, la început de primăvară. Și domnii se pregătesc de sezonul cald și sunt dispuși să plătească un tratament complet.

,,În general avem oferte, dar de obicei zonele de spate sunt cele mai solicitate, o singură ședință 350 lei’’, a spus Cezara Rusu, proprietară clinică de înfrumusețare.

Pe timpul verii, ședințele de epilare definitivă se fac doar pe pielea nebronzată așa că e important ca zonele de tratament să fie acoperite cu cremă de protecție, atunci când mergem la plajă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: