Dalia Naeem, o tânără în vârstă de 30 de ani, originară din Bagdad, Irak, care lucrează ca prezentatoare și actriță, a atras atenția presei mondiale după ce ar fi plătit 43 de proceduri de chirurgie plastică pentru a-și transforma aspectul. 

Tânăra păpușa Barbie

Ea este Dalia Naeem.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cea mai periculoasă insulă din lume. Nimeni nu s-a întors viu de acolo

Ce intervenții a făcut tânăra de 30 de ani?

Acum, în timp ce ea se bucură de noua înfățișare, mulți o critică în mediul online pentru decizia luată. Mulți utilizatori spun cu răutate că are nevoie de "ajutorul lui Dumnezeu"... 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Într-un videoclip care a devenit viral, Dalia, cunoscută sub porecla "Barbie irakiană", poate fi văzută pozând alături de make-up artistul ei, care spune: "Arăți atât de frumos, draga mea. Ca Barbie". Ca răspuns, Dalia a complimentat-o pe cosmeticiană, spunându-i: "Machiajul tău este ca cel a lui Barbie", informează Mirror.

Tânăra păpușa Barbie.

Ea este Dalia Naeem.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Destinațiile de vacanță au introdus noi taxe de turism în 2024! Cât trebuie să scoată din buzunar românii?

Printre intervențiile chirurgicale lunare ale Daliei se numără umplerea buzelor și operația de mărire a sânilor. Vedeta se mândrește acum cu un număr impresionant de 995.000 de urmăritori pe Instagram și postează în mod regulat conținut în care își arată chipul neobișnuit. 

O persoană a numit-o: "Zombie", în timp ce o alta a descris-o pe Dalia ca fiind o "Barbie diavol". Mulți alții însă au rămas fascinați de înfățișarea unică a tinerei.

De asemenea, ea a apărut într-o serie de piese de teatru și emisiuni TV în țara sa natală, unde a fost primită cu brațele deschise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si