„În Postul Paștelui, solista de muzică populară Brândușa Covalciuc dezvăluie secretele unor preparate de post delicioase. Artista are o legătură specială cu Divinitatea și ne-a povestit cât de importantă este curățenia sufletului, dar și a trupului înaintea de sărbătoarea Învierii Domnului ”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Brândușa Covalciuc, o viață dedicată muzicii

Brândușa Covalciuc a venit special în Capitală pentru a pregăti împreună cu Chef Coca chifteluțe de legume pentru Postul Paștelui.


Pentru a pregăti cele mai delicioase preparate, cele două au făcut schimb de secrete culinare.
În ceea ce privește chifteluțele după rețeta moldovenească, se adaugă ceapă și usturoi.
„Am pus dovlecel ras, ceapă, mărar, pătrunjel, mai mult usturoi ca să aibă un gust mai intens, verdeață”, a explicat solista.

Citește și: Studiu: Ce se întâmplă în creierul nostru după trecerea în neființă? Cercetările au scos la iveală lucruri neobișnuite

Brândușa Covalciuc are o agenda încărcată și recunoaște că nu poate ține tot Postul Paștelui.
„Prefer să am post aici și aici și când pot lunea, miercurea, vinerea și în Săptămâna Mare. Și nu uita că eu călătoresc mult și sunt baba călătoare și bunul Dumnezeu vede dacă ești la drum și poți sau nu poți posti”, a explicat artista.
Potrivit artistei, postul Paștelui este un bun prilej pentru curățare trupească, dar și spirituală.


„Mă străduiesc să fac fapte bune, să fiu mai bună, să fac milostenie. Am simțit prezenta Bunului Dumnezeu în foarte multe momente grele ale vieții mele. Dumnezeu este cu noi tot timpul. De când ne naștem și până plecăm”, a adăugat artista.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Artista a iubit muzica populară din copilărie și și-a urmat pasiunea chiar dacă la început familia ei nu a fost de acord.
„- Tatăl meu voia să fiu doctoriță, medic, eu nu am nicio legătură cu acest domeniu și am vrut să cânt.

- Ce reprezintă muzica pentru tine?

- Totul. Aer, respirație, tot. Când sunt pe scenă, acolo sunt”, a mai spus Brândușa Colvalciuc.

Sărbătoarea Paștelui are o însemnătatea aparte pentru Brândușă Covalciuc. în urmă cu doi ani, în preajma Învierii Domnului, s-a născut prima ei nepoată. În curând, solista de muzică populară va deveni din nou bunică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: