Dănuț Lupu a ieșit din închisoare! Fostul fotbalist a fost închis la începutul lunii octombrie după ce a condus în repetate rânduri fără să aibă permisul valabil. Inițial, acesta a fost condamnat la 7 luni de închisoare.

“Sunt cel mai fericit om, de abia aștept să ajung acasă, să-mi îmbrățișez familia”, a transmis Dănuț Lupu atunci când a aflat decizia instanței, informează Fanatik.

Dănuț Lupu eliberat închisoare

El este Dănuț Lupu.

[Sursa foto: X]

Acesta primise aprobarea pentru eliberarea condiționată în luna martie, însă procurorii Parchetului au făcut apel. Recursul a fost judecat, iar Dănuț Lupu a avut câștig de cauză.

”În dosarul penal 5591/302/2024 condamnatul Lupu Dănuț. Respinge contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București împotriva sentinței penale nr. 651/07.03.2024 a Judecătoriei Sectorului 5 București de eliberare Condiționată”, se arată în decizia instanței.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Dănuț Lupu a scăpat de închisoare! Ce ofertă de muncă a primit fostul mare fotbalist?

Ce a declarat fostul internațional la ieșirea din închisoare?

Miercuri seara, Dănuț Lupu s-a ferit de jurnaliști, însă în cele din urmă a acceptat să ofere câteva declarații.

”Să respect regulile? Stați puțin. Eu nu am făcut niciun accident, nu am fost prins drogat, n-am omorât pe nimeni”, a

spus Dănuț Lupu, conform Digi Sport.

În luna martie, avocatul fostului fotbalist a dezvăluit că acesta poate fi reintegrat imediat în societate și să aibă un loc de muncă. Totodată, el a menționat că deja există o ofertă la Dinamo.

”Clientul meu se va reintegra în societate. În acest moment are o propunere de la Dinamo, să fie angajat ca director sportiv. În plus, trebuie să facă o operație pentru afecțiunea de care suferă”, a spus avocatul Ingrid Miclăuș, potrivit sursei menționate mai sus.

Dănuț Lupu eliberat închisoare

Imagini cu Dănuț Lupu.

[Sursa foto: X]

Citește și: Lacrimi de durere pentru Geanina! Mama ei vrea ca vinovatul să fie închis :”Fiica mea putrezește, iar șoferul e bine-mersi”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Lacrimi de durere pentru Geanina! Mama ei vrea ca vinovatul să fie închis :”Fiica mea putrezește, iar șoferul e bine-mersi”

De amintit că Dănuţ Lupu a rămas fără permis de conducere în aprilie 2001, când a fost prins la volan sub influența alcoolului. Și în luna iunie 2022 a fost prins fără permis. În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi.

Dănuț Lupu a jucat la echipe ca: Dunărea Galaţi, Dinamo, Panathinaikos, OFI Creta, Rapid sau Brescia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si