„Imagini incredibile au fost surprinse în subteran. Un călător a filmat o garnitură de metrou care circula cu o ușă deschisă. Totul s-a petrecut în stația Basarab. Clipul a fost postat pe internet, a devenit viral imediat și a atras atenția autorităților. Ce măsuri s-au luate ne spune colega mea, Georgiana Grimm”, a transmis Christian Sabbagh.

Garnitură de metrou, în mișcare cu ușa deschisă

„Un călător a surprins imaginile în care se vede cum garnitura circula cu ușa larg deschisă. Oricând putea avea loc un accident însă, din fericire, nu s-a întâmplat acest lucru. Metrorex a anunțat că a demarat o anchetă. Va trage la răspundere angajații și chiar a scos din circulație garnitura cu probleme însă astfel de situații se pot întâmpla oricând, mai ales dacă vorbim despre astfel de metrouri vechi, de patruzeci de ani. Unii angajați Metrorex susțin că nu se mai găsesc piese de mentenanță pentru astfel de garnituri. Metrorex a anunțat de nenumărate ori că le va înlocui rămâne de văzut dacă se va întâmpla în acest an”, a transmis Georgiana Grimm.

Citește și: Angajaţii din penitenciare ies din nou în stradă și amenință cu grevă generală. Ce nemulțumiri au acum față de angajatori? ”Nu mai acoperă valorile actuale”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: