Un elev ar fi fost atacat pe stradă, în Galați, de un bărbat. Individul s-ar fi apropiat de victimă și de colegul său, având un cuțit. Se pare că bărbatul a vrut să îl lovească pe adolescent, fără a avea un motiv.

"Mi se pare ciudat cum cară un cuțit sau o armă după el", a mărturisit colegul victimei, care îl însoțea la momentul tragicului incident.

A încercat să lovească un elev, pe stradă, cu un cuțit

Un bărbat ar fi încercat să lovească cu un cuțit un elev, în Galați. Individul s-ar fi apropiat de doi elevi, iar, fără motiv, ar fi scos un cuțit cu intenția de a-i ataca.

Potrivit informațiilor transmise de digi24.ro, bărbatul a îndreptat cuțitul către unul dintre elevi, dorind să îl rănească. Din ferice, băiatul a reușit să se ferească la timp, iar arma ar fi pătruns prin ghiozdan, în cărți și caiete.

barbat cu cutit in mana

Elev atacat cu cuțitul de un bărbat, pe stradă, în Galați

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un bărbat în stare de ebrietate, posibil să fi consumat diferite substanțe. Mi se pare ciudat individul ăla, e ciudat cum cară un cuțit sau o armă după el, a mărturisit colegul victimei, potrivit digi24.ro.

Citește și: "Într-un mod cinic a recunoscut că l-a omorât şi l-a aruncat în Mureş". Mărturiile șocante ale familiei unui afacerist din Arad, dispărut în urmă cu 13 ani. Ce s-a întâmplat cu principalul suspect?

masina de politie

Colegul victimei: "Mi se pare ciudat cum cară un cuțit sau o armă după el"

[Sursa foto: istockphotos]

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Se pare că bărbatul care s-ar fi năpustit asupra elevului ar fi devenit agresiv și cu polițiștii.

Ulterior, la sosirea organelor de poliție a amenințat unul dintre ofițerii de poliție, reținându-se și infracțiunea de ultraj, ar fi declarat Gabriel Constantinescu, procuror la Parchetul de la pe lângă Judecătoria Galaţi, conform digi24.ro

Potrivit sursei citate anterior, bărbatul ar fi fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta se pare că este anchetat pentru comiterea a mai multe infracțiuni, printre care distrugere, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si