„Stresul și anxietatea sunt riscuri reale în timpul sarcinii, atunci când în organismul femeilor au loc mai multe schimbări.

O variantă excelentă de relaxare ar fi sesiunile de pilates pentru gravide. Iată cum se desfășoară o sesiune de acest fel”, a transmis Simona Pătruleasa.

Pilates pentru gravide

Așa se antrenează viitoarele mame pentru momentul în care își vor aduce copilul pe lume.

Gravide chiar și în 7 sau 8 luni, doamnele fac gimnastică pentru a se menține. Nu trebuie să fugim de sport când așteptăm un copil, ba dimpotrivă.
Și Alexandra mai are doar câteva săptămâni până la marele moment și ne-a dezvăluit cum a ajutat-o pe ea cursul de pilates pe toată perioada.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Julia Chelaru vrea să se reinventeze. Cântăreața a avut un turneu în Europa unde a cântat alături de mari artiști, precum Adrian Minune

„În primul rând, stare de bine pentru că sportul ne dă o stare de bine”, a spus viitoarea mămică.


Fiecare mișcarea a gravidelor este sub privirea atenta a fizioterapeutului.
Mergem acum într-un alt centru, unde se fac și cursuri unu la unu, adică ședință cu o singură mamă, alături de un specialist care să o îndrume.
Raluca e gravidă în 5 luni și face pilates pentru a se pregăti de naștere.
„Un pic îmi este frică de naștere, iar aici îmi pot pregăti corpul pentru momentul acela...
dar e un moment normal în viața oricărei femei. Am avut o perioadă de insomnii, de stres, eram ușor iritabilă... cu ușoare grețuri, dar care au trecut”, a explicat Raluca.
Acum și-a făcut deja o obișnuință și vine în sala de pilates de 3 ori pe săptămână.
O ședință de pilates costă în jur de 200 de lei. Există și variante de pachet, care sunt mai avantajoase.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: